Család

11 dolog, ami a szingliket idegesíti a párokban

Ha szinglik vagyunk, időnként ránk jön, hogy milyen jó is lenne szerelmesnek lenni, de ez nem jelenti azt, hogy ne tudnánk a falra mászni az egyes párkapcsolatokkal együtt járó, idegesítő jelenségektől.

11 dolog, ami a szingliket idegesíti a párokbanEgyszerű beóvá válnak
A beó madár az egyik legklasszabb teremtménye a Földnek, hiszen bármilyen hangot képes utánozni a láncfűrésztől kezdve a szirénázó mentőautóig. Azért is olyan drága, mert nagyon kiterjedt a repertoárja. Nem úgy, mint a pároknak, akik átveszik egymás szavait és hanglejtését. Legrosszabb esetben pedig a másik okoskodó nézését is. Borzalmas.

Önállótlanok
Az olyan mondatokra, hogy „Oké, csak erről azért meg kell kérdeznem előbb a Zolit”, megfagy a vér az ereinkben, és nyomorúságos értetlenségünkból kifolyólag hajlamosak vagyunk megutálni az ártatlan hímet.

Megszeretik a házimunkát
..Legalábbis ezt állítják. Amikor először látunk immár pasival rendelkező barátnőnk kezében fakanalat, egy pillanatra meginog a világunk, és nem tudjuk, hogy hozzá kell-e mentőt hívni, vagy éppen mi hallucinálunk.  Aztán kiderül, hogy szerelmes.

Nyilvánosan enyelegnek
Nem akarunk erkölcscsőszök lenni, nem is erkölcsi, hanem ízlésbeli aggályaink vannak, ha egy társaságban töltött estén csak úgy repkednek a „szeretlek”-ek, a macibogarak és az egyéb, inkább négyszemköztis, csak ritkán kimondandó dolgok. A párkapcsolatban élők sokszor nem veszik tudomásul, hogy nem mindenkinek olyan természetes a folyamatos burukkolás és a csőrözés, mint nekik.

Előkerülnek a rokonaik
Ha egy bizonyos típusú nő szerelmes lesz, akkor valamilyen rejtélyes okból kifolyólag igénye támad arra, hogy felújítsa a kapcsolatot az elfeledett nagynénikkel, keresztszülőkkel és egyéb olyan elemekkel, melyeknek bemutathatja, illetve megmutathatja az új szerzeményét.

11 dolog, ami a szingliket idegesíti a párokbanUnalmasak tudnak lenni
Miért van az, hogy ha egy párral találkozunk, akkor utólag néha azt kívánjuk, hogy bárcsak  a szüleinket hívtuk volna meg inkább ebédelni? Valószínűleg azért, mert a szüleink már képesek leülni úgy egy asztalhoz, hogy egymáson kívül a világ dolgaival is tudjanak foglalkozni, mert nem az a rögeszméjük, hogy a házastársuk az egyetlen dolog, ami egyáltalán említésre méltó.

Nem lehet külön kérni őket
Frusztráltak vagyunk, ha boldog párkapcsolatban élő barátnőnk, akárhányszor összefutunk, mindig magával cipeli az újdonsült szerelmét. Nem, nincsen semmi bajunk a jóemberrel, de beszélgetni szeretnénk. Róla. És más férfiakról, amit ugye tudjuk, hogy nem tenne zsebre.

Kifecsegik a titkainkat
Titkainkat általában a legeslegjobb barátnőnkkel osztjuk meg, viszont ha neki éppen pasija van, akkor bajban vagyunk. Amit neki elmondunk, azt a pasi is tudni fogja. Ciki, úgyhogy ilyenkor elkezdünk blogolni inkább.

11 dolog, ami a szingliket idegesíti a párokbanMióta rajongsz te a jazzért?
Értetlenül állunk előtte, hogy a Jucus újabban miért papol folyamatosan Keith Jarrett monumentális munkásságáról. Már kezdjük azt hinni, hogy végre talált magának egy hobbit, amikor kiderül, hogy a hobbi maga Lajos, aki mellesleg jazz-zongorista: micsoda csalódás.

Te most is a pasidra gondolsz?
Ha jó a kapcsolatuk, akkor azért, ha rossz, akkor pedig azért, de az összepárosult nők folyamatosan a pasijukon pörögnek. Elismerjük, hogy a párkapcsolat fontos az ember életében, csak azt nem, hogy miért lenne az övé az a miénkben.

Érvelnek
A taknyos orrok törölgetése és a zoknik összekaparása mintha semmit nem nyomna a latban: együtt lakni sokkal olcsóbb. Ezt mondja barátnőnk, aki minden pasijával összeköltözik néhány hónapos ismeretség után. Biztos igaza van, de ez azért nem lehet indok arra, hogy rögvest keressünk valakit, akivel összebútorozhatunk, ahogyan az sem, hogy „de jó, van valaki, aki kicseréli helyettünk a villanykörtét”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top