Sztárok

Jól megbüntették Bochkort

250 ezer forint bírságot kapott Bochkor Gábor, Boros Lajos és Voga János vezette Bumeráng egyik korábbi adása miatt a Neo FM.

Jól megbüntették BochkortA 250 ezer forintos bírság mellett persze a rádiónak nagyobb baja, hogy a médiatanács öttagú vezetése egy mai tanácskozáson dönt arról, milyen retorziókkal sújtja a tulajdonosokat azért, mert a hétfőn éjfélkor lejárt határidőig nem rendezte 750 milliós elmaradását a hatóság felé – írja a Blikk.

Földes Ádám, a rádió vezérigazgatója közölte: csődvédelmet kért a bíróságtól. A tulajdonosok 483,9 millió forint értékű értékpapírt ajánlottak fel az NMHH számára az elmaradt műsor-szolgáltatási díjak fedezetéül, ám a hatóság azt nem fogadta el.

Az adósság pedig csak növekszik, mert egy állatvédő feljelentése kapcsán 250 ezer forintos büntetést kapott a Neo FM. Bochkor Gáboréknak az volt a bűnük, hogy azon viccelődtek, milyen állatok pusztulhatnak ki. Információink szerint erre részletfizetést kért a hatóságtól a rádió vezetése. „Nem nyilatkozom ezzel kapcsolatban semmit” – mondta a Blikknek Boros Lajos.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top