Sztárok

Fiatal férfiakra vadászik Gábor Zsazsa özvegye

Páratlan lehetőséget kínál Frédéric von Anhalt herceg.

Meglepő ötlettel állt elő Gábor Zsazsa özvegye. Frédéric von Anhalt herceg – aki idén májusban Magyarországra látogatott – fiatal, húszas éveikben járó férfiakat castingol. Folyamatosan várja a pályázókat, akik közül egyvalaki nemcsak a mesés örökséget teheti majd zsebre, hanem egy hercegi címet is.

Fotó: Jeff Kravitz/FilmMagic / Getty Images

Keresem azt a 21–26 év közötti férfi örökösömet, aki beszél németül és angolul is, hogy folytassa a Gábor–Anhalt-történetet” – posztolta ki közösségi oldalára a 76 éves herceg, aki mindezt nem kéri ingyen: az örökség és a hercegi cím mellé bőséges fizetést is ígér.

Gábor Zsazsa halála előtt Frédéric von Anhalt herceg ígéretet tett néhai feleségének: történjék bármi, gondoskodik róla, hogy sose merüljön feledésbe a nevük. Bárkit is választ, az illetőnek örökre megváltozik az egész élete, hiszen fizetése mellé a teljes örökséget és Anhalt összes privilégiumát is megkapja az özvegy halála után.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top