Tőled Tanultam cikkek

8 inspiráló idézet az anya-lánya kapcsolatról

Egy jó anya-lánya kapcsolat szoros, különleges, és az egyik legértékesebb dolog a világon. Következzen most néhány idézet, ami az édesanyák és lányaik közti szeretetet ünnepli!

Őt hívjuk, amikor lelki bánatunk van, amikor elakadtunk az életben, amikor van öt percünk a buszmegállóban, és szeretnénk egy ismerős hangot hallani. Velünk vannak a legelejétől, és évtizedekkel később is pont ugyanannyi türelemmel és szeretettel segítik az életünket. Az anyák és lányaik közti kapcsolat mágikus, és semmihez nem fogható, de azért nem árt néha emlékeztetni magunkat erre!

8 inspiráló idézet az anya-lánya kapcsolatról

“Egy anya mindenki más helyét be tudja tölteni, de az ő helyét nem tudja betölteni senki.

Mire egy asszony rájön, hogy az édesanyjának végig igaza volt, már van egy lánya, aki nem ért vele egyet.

Minél többet tud egy lány az édesanyja életéről, annál erősebb lesz.

Egy anya szeretete a gyereke iránt semmihez nem fogható. Nem ismer törvényt, nem ismer könyörületet, és könyörtelenül összezúz mindent, ami az útjába áll.

8 inspiráló idézet az anya-lánya kapcsolatról

Az anya egy ige. Ez valami olyan, amit teszel, nem csak az, ami vagy.

A kislányod talán egyszer kinő majd az öledből, de a szívedből soha nem nőhet ki.

Drága kislányom! Ha csak egy dolgot adhatnék neked az életben, azt kívánnám, hogy az én szemeimen keresztül lásd magad. Csak így láthatnád igazán, mennyire különleges vagy nekem.

Azok az anyák, akik saját maguk szeretetét és elfogadását sugározzák, egy életre megvédik lányukat az önbizalom hiányától.”

 

Olvass még többet az anya-lánya kapcsolatról az NLCafén:

 

GoodMorningQuote

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top