Aktuális

“Felszállnék egy balatoni vitorlásra”

A kisgyermekes szülőknek a lakhatás elintézése duplán fontos: ha nem tudják igazolni, hogy van fedél a fejük felett, gyermekeik állami gondoskodásba kerülhetnek. Vivienék szerencsére találtak megoldást – de élményekre azért még szükség van.

Vivien a budapesti Oltalom Alapítvány óvodájának lakója. Itt sok olyan kisgyermek van, akinek szülei szívességi lakhatással vagy valamilyen átmeneti megoldással menekültek meg a hajléktalanléttől, és így tovább nevelhetik gyermeküket. Vivien vágya egy balatoni hajókázás, a programra magával vinné barátját, Marcellt is, aki szintén az alapítványi intézményben kapott helyet.


ŐK JELENTKEZTEK A KÍVÁNSÁG TELJESÍTÉSÉRE:

„Felszállnék egy balatoni vitorlásra”Litkey Farkas
vitorlázóbajnok

„Szeretnék részt venni az adományozó akcióban: az oldalon közzétett szabályzat ismeretében jelentkezem az általam választott gyermek kívánságának teljesítésére.”

„Felszállnék egy balatoni vitorlásra”Mohos Katalin

„Küldöm a tervezett programot Vivien és barátja Marcell részére: kirándulás vitorlás hajóval Balatonfűzfőről, előtte ismerkedés a hajóval és a mentőmellények felvétele. Szélviszonyoktól függően pár órás vitorlázás valamelyik közeli balatoni településre. Ott egy finom ebéd elfogyasztását követően visszahajózunk a Balaton legkeletibb csücskébe. Vitorlázás közben napozás, fürdőzés, fotózkodás. A nap zárásaként egy finom fagylalt elfogyasztása a helyi cukrászdában.”


„Felszállnék egy balatoni vitorlásra”Böröcz István
Balatonfüredi Yacht Club

„A Balatonfüredi Yacht Club egy helyi hajózási céggel és egy helyi étteremmel közösen szeretné teljesíteni Vivien álmát: a kislánynak és barátjának, Marcellnek szeretnénk megmutatni a vitorlázás izgalmai mellett a nagy balatoni sétahajók világát is, amely során lehetőség nyílna a Jókai vagy a Balaton nevű hajó vezetésére is. A napi fáradalmak enyhítésére pedig az étterem balatoni teraszán kerülne sor.”

A(z) “Ki segítsen Kunu Viviennek?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Böröcz István

Vissza a többi kívánsághoz!

Vivien kívánságának közvetítésében és további gyermeksorsok jobbra fordulásában segít:

Oltalom Alapítvány

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top