Aktuális

Igazi kincset kapott a lakásotthonban élő fiú

Emlékezetes pillanat volt a 33 kívánság akció során, amikor a két nagy rivális, a Fradi és az Újpest versengett azért, hogy egy kissrácot meghívhasson egy bajnoki meccsre. Szombaton megvolt a boldogság: Dávid kezet foghatott példaképeivel.

További fotókért kattints a képre.
További fotókért kattints a képre!

Talán a legnagyobb szavazótábor Boda Dávid kérésénél mozdult meg a Nők Lapja Café 33 kívánság akciója alatt. Nem csoda, hiszen „focikérdésről” volt szó, ráadásul két nagy rivális, a Fradi és az Újpest csapott össze.

Dávid Csanádpalotán él nevelőotthonban. Amikor el kellett költöznie a családjától, a focicsapatától is elszakadt. Maradtak a tornaórák és a tévémeccsek. A 15 éves srác azonban arról álmodott, hogy egyszer ő is részt vehet egy igazi, nagy stadionban bajnoki meccsen. Olvasóink két héten át jelentkezhettek a kívánság teljesítésére. Végül a két nagy múltú csapat között dőlt el a dolog: a Ferencvárosi Torna Club hívhatta meg Dávidot egy budapesti mérkőzésre. Sőt Dávid társait is vendégül látták. „Úgy döntöttünk, mi leszünk azok, akik valóra váltjuk Dávid álmát. Úgy gondoltuk, az utolsó hazai, Siófok ellen játszandó bajnoki mérkőzésünk lehet erre a legalkalmasabb, valamint arra is, hogy Dávid találkozhasson két kedvenc ferencvárosi játékosával, Jova Leventével és Martin Kleinnel” – írta nekünk a klub képviselője. És akkor eljött a szombat…

A gyerekcsapat már félórával kezdés előtt megérkezik, mindenki karszalagokat kap és a lelátók feletti VIP-páholyba kísérik őket. „Hú, vajon hányan lehetnek a lelátókon? – kérdezi Dávid szotyival és üdítővel a kezében. Többször is széles mosollyal fordul kísérőjéhez: – Nem gondoltam, hogy ez ennyire jó érzés!” A Fradi-tábor szurkolása szintén ámulatba ejti a fiatal fiút.

Forrás: www.fradi.hu

Drukk végig, majd kis sajnálkozás: ezúttal veszít a csapat. „Nem baj, majd a következő meccsen nyernek, én bízom bennük!” – mondja Dávid, aki ekkorra már láthatóan bennfentesnek érzi magát. Pedig még csak most kísérik a játékosokhoz… A fiú igen izgatott, többször meg is kérdezi, mennyit kell még várni Levire és Martinra. Végre megérkezik a kapus és a cseh védő, átadják az igazi kincset: a csapat által dedikált mezt. Kis csevej: a szintén védőként játszó fiút nagyon érdekli, hogy Martin eddigi pályafutása során hány alkalommal kapott sárga lapot. Leventét pedig arról faggatja Dávid, hogy a játékos hogyan is kötött ki a kapuban. Közös fotó, kézfogás, ölelés, fotók dedikálása, majd hosszas búcsúzkodás: ez jutott mára Dávidnak az Albert Stadionból.
A szervező is boldog: „Bízunk benne, hogy nemcsak egy álmot váltottunk valóra, de egy új Fradi-családtagot is avattunk ma!”

Nézd meg azt is, hogyan teljesült a többi kívánság!
Itt mindent elolvashatsz a 33 kívánság akcióról!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top