A seb nem akadály
Hirdetés

Ugye, hogy átérzed? Apró sebek, amelyek a legrosszabb helyen vannak (x)

Ismerős a helyzet, hogy jelentéktelennek tűnő sebet ejtesz magadon, aztán kiderül, hogy minden tevékenységhez szükséged lenne arra a bizonyos sebes testrészre?

(X)

Életünk megkeserítője tud lenni, amikor egy egészen pici seb miatt állandó, idegesítő fájdalomban van részünk. A következő öt helyzettel már biztos találkoztál, amikor kiderült, hogy pont azt a testrészedet használod egyfolytában, amin azt a kis sebet ejtetted.

Papírral megvágod az ujjad

A papír az ősellenségünk, nem is értjük, hogyan képes úgy megvágni az ujjat, hogy utána napokig fájdalmat okozzon. Persze ilyenkor rájövünk, hogy bármihez nyúlunk, ez a mini seb mindig ott van, mindig hozzáér mindenhez, őrület, mennyire útban van. Óvatosan a papírral, kegyetlen tréfára képes az éles széleivel. Ugyanilyen kínokat tud okozni a joghurt tetején lévő fólia is, ha nem vagyunk elég elővigyázatosak vele.

Beszakad a köröm

Nem nagyon szakad be az a köröm, épp csak annyira, hogy egy icipici gyulladást okozzon a körömágyban. Ennél kisebb seb talán nem is létezik, mégis, amilyen kicsi, olyan nagy fájdalmat okoz. A leghétköznapibb tevékenységekben is akadályoz, elég, ha csak hozzáér valami, máris a csillagokat látjuk tőle.

Sebek, amik halálra idegesítenek

Az apró sebek mérhetetlenül idegesítőek tudnak lenni (Kép: Pexels)

Beleharapsz a szádba

A rémálom netovábbja, amikor véletlenül elharapjuk a szánkat, mert onnantól kezdve nem lehet felhőtlenül élvezni az evést jó sokáig. Elég lassan gyógyul, és amellett, hogy nem tudunk rúzst használni miatta, ráadásul az étvágyunk is elmehet jó időre tőle.

Begyullad a fülbevaló helye

Amikor olyan fülbevalót sikerül felvenni, amitől kicsit is begyullad a fül, akkor rá kell ébredni, hogy igazából mindig azon az oldalunkon szoktunk feküdni, csak addig nem vettük észre. Nyugtalan éjszakák várnak a teljes gyógyulásig, mert minden áldott alkalommal, amikor a gyulladt fülünkre fordulnánk, felriadunk a fájdalomtól.

Feltöri a cipő a kislábujjadat

A cipők nem mindig a nők barátai. Hiába szeretjük halmozni őket a cipőszekrényben, elég sokszor meggyűlik a bajunk velük. Valahogy úgy van ez, hogy minél divatosabb egy cipő, annál több fájdalmat okoz. Igaz ez a nyári szandálokra és papucsokra is, amik előszeretettel gyötrik meg a kislábujjakat – mert a sarkunk kínzásának nemes feladatát már magukra vállalták a zárt cipők. Amikor pedig a kislábujjat feltöri a cipő vagy papucs, az azt jelenti, hogy onnantól kezdve semmi mást, maximum mamuszt vagyunk képesek elviselni a lábunkon.

Még több idegesítő apróság:

A cikk a BepanGel forgalmazója, a Bayer Hungária Kft. felkérésére készült.

Hirdetés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top