Advent
Szponzorált tartalom

3 különleges randitipp, amellyel biztosan célba érsz szíved választottjánál

Igazán különleges randihelyszínt, -ötletet keresel? Adunk 3 tuti tanácsot, amelyekkel lenyűgözheted szíved választottját!

1. Kávézó helyett kiállítás

Fontos, hogy megtudjuk a másikról, milyen kulturális programokat kedvel. Érdemes beszélgetni a kedvenc könyvekről, filmekről, művészekről, és egy kiállítás meglátogatása sem utolsó ötlet. A Magyar Nemzeti Galériában például az állandó mellett az időszakos kiállításokat sem szabad figyelmem kívül hagyni. A galéria keddtől vasárnapig, 10.00-től 18.00 óráig tart nyitva. Az aktuális és időszakos kiállításokról további információt ITT találsz.

2. Lépj ki a komfortzónádból: randevúzz múzeumban!

Igen, egy múzeum is lehet egy tökéletes randihelyszín, főleg, ha a bohémabb oldaladat szeretnéd megmutatni szerelmednek. A flippermúzeumban nemcsak a régi klasszikusokat csodálhatjátok meg, hanem géphez is lehet pattanni, és versenybe szállni egymással! Könnyed, szórakoztató és cseppet sem mindennapi randevúhelyszín, amit biztosan mindketten sokáig emlegettek majd!

3. Szerelem és romantika minden mennyiségben

Ha valami egyedülállóval szeretnél kedveskedni, akkor lepd meg választottadat egy igazán különleges karácsonyi ajándékkal: a 87 éves múltra visszatekintő Szegedi Szabadtéri Játékok az ország legnagyobb befogadóképességű színházi játszótere és Közép-Európa egyik legmeghatározóbb nyári színházi fesztiválja. A 2019-es műsorra tűzött darabok közül az Aida, a Szerelmes Shakespeare és a Titanic sem szűkölködnek a romantikában. Gyönyörű helyszín, csodálatos előadások és biztos siker a párodnál! Még több információt és jegyvásárlással kapcsolatos tudnivalót a Szegedi Szabadtéri Játékok weboldalára kattintva találsz.

szinhaz

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top