Sztárok

Európa szépe nagyon féltékeny típus

Laky Zsuzsa egy alkalommal cigicsikket nyomott el kedvese kézfején, mert az tüzet adott egy lánynak. A modellként dolgozó szépségnek nincsenek túl jó tapasztalatai a kapcsolatok terén.

Európa szépe immár egy éve él egyedül, ám nem önszántából. Laky Zsuzsa számára a szingliségben az a legfájóbb, hogy egy hosszú nap után nem várja otthon senki, aki hozzáérne, vagy akinek elmondhatná, mi történt vele aznap.







A szépség csillagjegye Kos, Skorpió aszcendenssel, amit a Favorit című műsorban elég ütős párosításként értékelt. Zsuzsi elmondta, hogy ha meglátná a szerelmét más nővel flörtölni, már menne is oda, hogy jól megmondja a magáét. Egy alkalommal például szórakozni mentek a párjával, és egy lány tüzet kért a fiútól. Ő úriember módjára tüzet is adott az idegennek. Zsuzsi ezen annyira felbőszült, hogy elnyomott egy cigarettacsikket a párja kézfején.


A modell szerint sajnos nem alaptalan a féltékenysége, eddig minden kedvese megcsalta. Utolsó kapcsolatának az eltávolodás vetett véget, hat év után.


Zsuzsa jelenleg egyedül él, fölöslegesen nem megy pasizni, bár nincs a környezetében olyan férfi, aki intelligens, hűséges, és megmozgatta volna a fantáziáját. Laky Zsuzsi hozzátette még, hogy azért nem csalódott mindig a hűség terén, a szülei a példaképei, akik már 33 éve élnek együtt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top