Tuti Tippek

Textilkábelt karácsonyra? Miért ne?

Csodasütik, kábelek és extrém szabású ruhák. Nézz ki az idei első adventi WAMP-ra és vásárolj be! Az NLC olvasói most 4 tervezőtől 10 százalék kedvezményt is kapnak.
                 Mostantól kezdve három vasárnapon át adventi WAMP a Millenárison

1.  SÜ. Titkom a csokoládé

Textilkábelt karácsonyra? Miért ne? Pókos Judit ötlete, hogy kiváló alapanyagok felhasználásával igazi csokoládés finomságokat süssön, tengeren túli utazásai során született. Sokat kóstolt, próbált és tanult a csokoládékról. Ez a könnyed hóbort odáig vezetett, hogy közel a kétszázadik sütés után napvilágra jött a számára tökéletes sütemény, a SÜ. Sok barát és kedves rokon biztatta, hogy kislánya születése után másfél évvel mindenki számára elérhetővé tegye a finomságokat és megnyissa kis manufaktúráját. Titka a csokoládé, süteményei pedig magukért beszélnek. Megkóstolásuk szinte azonnal önkéntelen reakciókat vált ki. Nem tehetsz ellene semmit, azonnal lehunyod a szemed, körülötted minden lelassul, és egy percre – egyesek szerint – az idő is megáll; és ezek az ártatlan falatok örök ízként maradnak meg az emlékezetedben.

Textilkábelt karácsonyra? Miért ne?

 

 

Textilkábelt karácsonyra? Miért ne? 2. Tilka

Emlékszel a nagyi textilbevonatú vasalózsinórjára? Ugye mennyivel jobban nézett ki, mint a mai lámpák fehér és fekete műanyag kábelei? Most képzeld el a lámpád zsinórját egy olyan színben, ami illeszkedik a lakásod enteriőrjébe. A tilka jelenleg 21 színben gyárt textilkábeleket, így mindenki megtalálhatja ezek között a lakásához illeszkedőt. Elvük, hogy ha már látszanak az elektromos kábelek, legalább legyenek szépek. Ennek szellemében készítenek 8 színben színes hosszabbítókat, amiket már nem muszáj eldugni. A lámpáikra jellemző, hogy a textilkábelek a hangsúlyosak, a formák letisztultak, és egyszerű, természetes anyagokat használnak fel a készítéshez. Látogass el a tilka.hu weboldalra és találd meg a kedvenc színedet a választékunkban!

Textilkábelt karácsonyra? Miért ne?

 

 

3. Artista

 
Textilkábelt karácsonyra? Miért ne?
 
Textilkábelt karácsonyra? Miért ne?

Az Artista filozófiája a klasszikus, hagyományos szabásvonalak tisztelete, azok átültetése a mai városi öltözködésbe úgy, hogy extrém vonalakkal társítva új értelmezésben tükrözzék viselőjének személyiségét, de ne próbálják azt megváltoztatni. Az Artista-ruha nőies, hordható és időtálló, nem trendkövető, de konceptuális. Az Artista tervezőit a természetközeli filozófiák foglalkoztatják.

Textilkábelt karácsonyra? Miért ne?

 

 

4. Simon Viktória

 
Textilkábelt karácsonyra? Miért ne?
 
Textilkábelt karácsonyra? Miért ne?

„2007-ben végeztem a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem fémműves formatervező szakán.
A tervezésnél fontos számomra a praktikusság, a gondolat tisztasága, és ezt igyekszem a formával is hangsúlyozni. Játékosság és egyszerűség a mostani tárgyak készítésénél a mottóm! Gyere és nézd meg, hogy jelenik meg a tárgyaimban!”

Textilkábelt karácsonyra? Miért ne?

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top