Dekor

Darázsderekú karácsonyfa 36-os méretben

Egyszerre dögös és karcsú az a csinos női kabátra hajazó karácsonyfa, amit az amerikai gyártó néhány gombra hajazó piros üveggömbbel is felruházott

Darázsderekú karácsonyfa 36-os méretbenKülönleges tétellel gazdagodott az idei karácsonyi szezonban a Hammacher Schlemmer néven ismert amerikai termékkatalógus. Az elegáns szabású karácsonyfa semmiképp sem nevezhető hagyományos adventi „kiegészítőnek”, hiszen fa létére magasan szabott nyaka, hosszú ujjai és irigylésre méltóan karcsú derékrésze van. A katalógus legcsinosabb modellje pontosan 36-os, vagyis S-es.

A mintegy 55 ezer forintba kerülő, alkalmi karácsonyfa saját gombsorral is dicsekedhet. Nyolc darab, jól elhelyezett piros üveggömböt aggatott rá a gyártó, vagyis párhuzamosan négyet-négyet, méghozzá egy 150 LED-izzós karácsonyi füzér társaságában.

A cég ügyvezető igazgatója, Fred Berns szerint extravagáns termékük leginkább azoknak a háztartásoknak áll majd jól, akik a karácsonyt „elegáns és divatos körülmények között” szeretnék ünnepelni úgy, hogy mindeközben nem szakadnak el teljesen a hagyományos ünnepi dekorációktól sem.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top