Dekor

Csináld magad: egyedi sál és kesztyű ajándékba

A sál, a kesztyű és a sapka elég fantáziátlan karácsonyi ajándéknak minősül, kivéve akkor, ha még mielőtt becsomagoljuk, mi is hozzátesszük a magunkét. <a href="https://nlc.hu/advent_csillampor/20131214/karacsony-ajandek-kesztyu-hopihe/" target="_blank"> Már mutattunk egy verziót, </a> de jó példa ez a strasszköves sál is, persze ezt ne a nagymamának adjuk, hanem a fiatalabbaknak.

Már csak a hóesés hiányzik ehhez az igazi téli összeállításhoz, amit egy sima, egyszínű sálból és kesztyűből néhány mozdulattal meg lehet csinálni:

Csináld magad: egyedi sál ajándékba

A legnehezebb dolgunk az lesz, hogy megvegyük hozzá a strasszköveket és a hozzájuk való ragasztót. Innentől kezdve gyerekjáték az egész: rendezzük el a köveket, és ha kitaláltuk a végleges mintát, fotózzuk le egy telefonnal, mielőtt lesöpörjük és elfelejtjük. Jobban néz ki, ha szimmetrikusan rendezzük el a strasszokat. Végül egyenként ragasszuk fel őket a helyükre, és amint megszáradt, kész is!

Csináld magad: egyedi sál ajándékba

Forrás: Clones and Clowns

Még több csináld magad!-ajándéktipp!

Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)


 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top