Dekor

Papírcsillagok, csillaglámpák – ünnepre fel!

Nem tagadom, nagy IKEA-rajongó vagyok, különösen közel áll a szívemhez a letisztult skandináv stílus a fehér vagy natúr bútorokkal és a vidám, ötletes kiegészítőkkel.

Mivel a közelben nincs áruház, illetve ha lenne, akkor sem vásárolhatnám fel a teljes készletet, így marad az improvizáció és a kreatív megoldások. Ezek a csillaglámpák nagyon látványosak, és egy pillanatok alatt ünnepi hangulatot teremtenek a legegyszerűbb szobában is. Ha lámpát nem is sikerült készítenem, a papírcsillagokkal elboldogultam.

Papírcsillagok, csillaglámpák - ünnepre fel!

Kétféle változatban készítettem el a csillagokat. Az elsőhöz innen inspirálódtam (a folyamatról nem készítettem képeket, de a megjelölt forrásban megtalálhatóak). Ennél a módszernél egy csillaghoz két egyforma négyzetre lesz szükségünk, a végeredmény pedig mindig 8 csúcsú csillag. A bonyolultabb módszer segítségével készítettem a 6 és 7 csúcsú csillagokat.

A folytatásért kattints a Tűpárna és habverő caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top