Dekor

Csináld magad: rénszarvas a párnádon

Már csak ötöt kell aludni, és itt is van advent első vasárnapja, és pontosan 30 nap múlva karácsony. Ez alkalomból, gondoltam magasabb szintre emelem a DIY kreatívkodást.

Kimaxoltam, mondhatnám, ha szeretném ezt a kifejezést. De nem szeretem. Viszont az adventet, a várakozást, a karácsonyi készülődést annál inkább. Nektek van ajándéklistátok, netán tennivalók listája? Mert háhhááá, nekem van. Idén életemben először! Mindenkinek javaslom, bár még így sem lehet szerintem minden elképzelt és el nem képzelt dekorációt véghez vinni, megtanulni legalább egy, de inkább kettő magyar karácsonyi dalt, és nem Michael Bublét vagy Mariah Carey-t, mindenkinek készíteni s. k. ajándékot a vásárolt mellé, barátokkal is ajándékozni, megvenni az ünnepi rucit karácsonyra és szilveszterre is – mert ugye nem lehet ugyanabban mutatkozni –, kipofozni a lakást, aztán ki is takarítani, és még sorolhatnám.

Rénszarvas a párnádon

Na de visszakanyarodva az adventhez: most inkább bevezetlek az arannyal való festés rejtelmeibe. Mármint arany textilfestékkel való párnahuzatfestés rejtélyébe. Na ez azért kicsit másképp hangzik, de semmi pánik! Rém egyszerű. De tényleg. Mi a teendőd? Varrni egy párnahuzatot, venni egy üvegcse arany textilfestéket, egy ecsetet és szépen nekiállni festegetni.

A folytatásért kattints az Otthonbutik caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top