Dekor

Így lesz az egyszerű fehér terítékedből varázslatos ünnepi asztal

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, biztosan sokatoknál lapul egy kizárólag különleges alkalmakra tartogatott ünnepi étkészlet, de nálam hétköznapokon is és ünnepeken is ugyanazokkal a fehér tányérokkal terítünk.

Ennek több oka is van. Egyrészt a korábbi lakásunkban szigorúan kiszelektáltuk a nem mindennap használt konyhai dolgainkat, hogy elférjünk, és a legpraktikusabb megoldásként maradt egy készlet, mert szerintem a minta nélküli fehér ünnepi terítékekkel végtelen számú hangulatot hozhatunk létre. Azóta már túl vagyunk egy költözésen, helyünk már lenne, de a díszes, mintás teríték amúgy sem lenne az én világom, szóval maradtunk a réginél…

Hogyan lesz az egyszerű fehér terítékedből varázslatos ünnepi asztal?

Attól függően hogy milyen terítővel, szalvétákkal, apró dekorelemekkel variálunk, teljesen más hatást érhetünk el. Hoztam néhány inspiráló montázst, és a saját készletemmel is megmutatom, néhány apró változtatással ugyanaz az ünnepi teríték más és más arcát mutatja. A fotók minőségéért előre is elnézést, jövő évi terv, hogy kicsit kikupáljam magam ezen a területen! Azért a lényeg át fog jönni, ígérem! Piros kiegészítőkkel a hagyományos karácsonyi vonalat erősíthetjük.

Hogyan lesz az egyszerű fehér terítékedből varázslatos ünnepi asztal?

A folytatásért kattints a Panka kertje caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top