nlc.hu
Dekor

Coca-Cola karácsonyi teherautója

3 órát töltött a -5 fokban az orosz kisfiú, hogy lássa a Coca-Cola karácsonyi teherautóját

A fiú pizsamában szökött ki éjjel a lakásból, hogy megkeresse a Mikulás feldíszített teherautóját.

Megmentettek egy ötéves orosz kisfiút, miután az éjszaka közepén felébredt, és a karácsonyi Coca-Cola teherautó után kutatva, kiszaladt a fagyos hidegbe. Artyom csupán egy pizsamát viselt a mínuszokban, amikor a híres reklám varázsjárműje után eredt.

Elszökött egy fiú, hogy megkeresse a Coca-Cola teherautóját

Fotó: Coca-Cola 2020-as reklám / Youtube

A kisfiút szökése után három órával, egy buszmegállóban vacogva találták meg a rendőrök Moszkvában. A gyerek szökését térfigyelő kamera is rögzítette, amint kifut a lakótömbből egy szál alsónadrágban, annak reményében, hogy megtalálja a Mikulást. Amikor a rendőrök rátaláltak, már mínusz 5 fok volt.

A rendőrség szerint láthatóan ideges volt a kisgyerek, amiért nem találta meg a teherautót, és csak annyit hajtogatott a járőröknek: „csak látni akartam”. Csupán a csodának köszönhető, hogy nem lett semmi baja. Előbb a kórházba, később a rendőrségre szállították, mivel a szülők csak reggel ébredtek arra, hogy nincs meg a fiuk. Az anya később elmondta, szökésének előestéjén a kidekorált karácsonyi teherautóról szóló Coca-Cola reklámot játszotta le újra és újra, és mindenáron akarta látni élőben is a járművet. Még le is rajzolta, milyen játékokat szeretne idén karácsonyra.

Persze ebből a szülők érthetően nem feltételezték, hogy baj lehet. Természetesen a gyámhatóság vizsgálatot indított, hogy elhanyagolják-e a fiút, aki még a kórházban van kihűlés veszélye miatt, de vélhetően fel fog épülni. A családnak egyébként öt gyereke van, a férfi protestáns lelkipásztor.

(via)

Kapcsolódó cikkeink

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top