nlc.hu
Dekor

Győzikéék karácsonya

Győzike besokallt a felesleges ajándékvásárlástól: „Ebben hol a karácsony? Hol jelenik meg Jézus?”

Már évek óta nincs ajándékozás a Gáspár családban.

Gáspár Győző és családja évek óta nem ajándékozzák meg egymást. A pánikbetegséggel kezelt showman szerint nem csak ebben az időszakban kellene az embereknek több figyelmet fordítani egymásra. Azt mondja, ki nem állhatja azt sem, hogy ilyenkor sokan ajándékokkal kompenzálnak.

Győzike

Győzikének elég boldogságot ad a családja, ennél több nem kell neki (Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó)

„Ebben hol a karácsony? Hol jelenik meg Jézus? Hol jelenik meg az, aki mindennap karácsonyt ad nekünk? A pánikbetegségem és a függőségem nagyon megtanított arra, hogy értékeljem az életet. (…) 15 éve a karácsony csak arról szól, hogy plázázzunk, vásároljunk, ki mit kap ajándékba, ki mit rak ki az Instagramra, ki milyen drága ajándékot kapott. Eltűnt magának a karácsonynak az értéke” – fakadt ki a Tények Pluszban Győzike, aki ma már azt mondja, hogy a boldogsághoz nem kell több a családja támogatásánál. 

„Eltűnt annak a szónak a jelentése, hogy Jézus születése. Nálunk, hála a Jóistennek, a karácsony mindennap van. Hála a Jóistennek, hála az Úr Jézusnak, hogy mindennap karácsonyt tudunk ünnepelni a gyerekkel. Mi karácsonykor nem veszünk ajándékot. Most is a lányok kérdezik, hogy mit vegyenek, mondom nekik: semmit. Mert minek?” – jegyezte meg.

Így készülnek a sztárok a karácsonyra:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top