nlc.hu
Dekor

Megyeri Csilla karácsonyi pluszkilói

Megyeri Csilla pluszkilók nélkül sosem ússza meg a karácsonyt

Arra azért próbál odafigyelni, hogy ne kidurranásig egye tele magát.

Megyeri Csilla elővette konyhatündér énjét és bár saját bevallása szerint általában csak az evésben veszi ki a részét a karácsonyi menüből, a Tények Pluszban megmutatta, hogy mézeskalács-sütésben verhetetlen. “Anyukám már gyerekkoromban is, amikor készítette, mindig felraktuk a karácsonyfára. Plusz, ajándékként. Én bele szoktam sokszor rakni dobozba, és akkor az írókával ráírom az illetőnek, akit megajándékozok, a nevét” – mesélte a mézeskalácsairól.

Megyeri Csilla

Megyeri Csilla mézeskalácskészítés közben – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

Bár az év nagy részében odafigyel az alakjára, ez az időszak nála is kritikus. A Hal a tortán-ban is bizonyító influenszer nem titkolja: a karácsonyi időszakban a többszörösét eszi meg, mint máskor. “Szeretek enni. Nem vagyok édesszájú, ez nagy szerencsém. Mindenből csipegetek, de azért próbálok mértéket tartani. Nyilván fel szokott rám szaladni néhány kiló. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem. De azért próbálok odafigyelni, hogy ne kidurranásig egyem tele magam” – vallotta be Megyeri Csilla.

Így készültek a sztárok a karácsonyra:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top