Tuti Tippek

Egy teljes karácsonyi vacsora egyetlen konzervdobozban

Aki nem szeretne az ünnepi menü elkészítésével bajlódni, annak elég, ha kibontja a dobozt, s máris tálalva a többfogásos vacsora.

A karácsonyi konzerv összesen 9 rétegből áll, kezdve az előételtől a desszertig bezárólag, ami nem más, mint az ünnepi puding. A GAME cég konzervvacsorája, melyet Chris Godfrey alkotott meg, elsősorban az elfoglalt embereknek kíván segítséget nyújtani, hiszen így rengeteg időt spórolhatnak meg a főzéssel. Sőt a mosogatást is megússzák.

A 9 réteg a következő (felülre lefelé haladva): tojásrántotta baconnel, vagdalthúsos pite, pulyka krumplival, pecsenyeszaft, kenyérszósz, áfonyaszósz, kelbimbó és sült répa, paszternák, valamint karácsonyi puding. Aki viszont nem rajong a kelbimbóért, kérheti a másik változatot is: akkor azt a réteget brokkolival helyettesítik.

Egy darab konzerv átszámítva 720 forintba kerül, tehát alig 3 ezer forintból meg lehet úszni egy 4 személyes vacsorát. Már akinek gusztusa van erre…

Mi inkább maradunk a konyhai „pepecselésnél”.

Egy teljes karácsonyi vacsora egyetlen konzervdobozban

Forrás: Gizmodiva

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top