Mézeskalács

Amurpaprikás bográcsban

Hozzávalók


  • 1200 g amur

  • 300 g zöldpaprika

  • 20 g só

  • 1 db cseresznyepaprika

  • 300 g vöröshagyma

  • 300 g paradicsom

  • 20 g fűszerpaprika


    Elkészítés

    A megtisztított fejet a bogrács aljára helyezzük, majd egy sor karikára vágott vöröshagymát és halat teszünk rá. Rétegezés közben megsózzuk és fűszerpaprikával megszórjuk, majd a végén annyi vízzel felöntjük, hogy éppen ellepje az anyagokat. Tetejére – ízlés szerint- kevés cseresznyepaprikát is morzsolhatunk. Parázs fölött, lassú forralással körülbelül egy óráig főzzük. (Főzés közben ne kevergessük, csak a bográcsot mozgassuk.)
  • Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

    Címlap

    top

    Szeretnél értesítést kapni?

    Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

    A hét legizgalmasabb cikkei!
    Friss sztárhírek itthonról és külföldről
    Tudd meg, mit mond a horoszkópod!
    Regisztráció

    Elfelejtett jelszavad helyett könnyen tudsz új jelszót megadni, ehhez az alábbi lépéseket kell csak követned:

    1. Add meg az alábbi beviteli mezőben az e-mail címed vagy felhasználóneved
    2. A hozzád tartozó címre kiküldünk egy levelet a jelszócseréhez. Ellenőrizd a SPAM mappádat is, ha nem látod pár percen belül a levelet a beérkezettek között.
    3. A levélben kapott linket 24 órán belül lekattintva eljutsz egy felületre, ahol megadhatod az új jelszavad
    4. Jelentkezz be a friss jelszóval

    Fiókod törléséhez add meg a jelszavadat:

    Itt tudod a jelszavadat megváltoztatni:

    Új jelszó mentése