Mézeskalács

5 karácsonyi dekoráció, amit neked is ki kell próbálnod idén

Trendek jönnek és mennek, de legalább a karácsony örök!

A karácsonyi nagy rohanásban sokszor azt felejtjük el leginkább, ami a fontos: a nyugalom, a béke, a közös együttlét a családdal és egy kis év végi lassítás. Nem kell mindennek tökéletesnek lennie, fontos, hogy élvezd is a készülődést. Na és mi van a karácsonyi dekorációval? Mutatjuk, mire figyelj idén!

Figyelj a világításra is!

Az idei év népszerű lámpái és égősorai közt megtalálod a rézalapú dolgokat és a színes, mókás, kézműves motívumokat is. Persze ne csak a fára aggass égősorokat, díszítsd fel velük az egész lakást. Akár a kandallón, akár az ajtókilincsre rácsavarva vagy az asztalon elhelyezve mutatós és barátságos hangulatot teremt egy-egy dekoratív világítás.

Forrás: MARKS & SPENCER

Használj lamettát!

A más nevén aranyfüstre hallgató dísz újra visszatért a népszerű karácsonyi díszek közé. A retró dekoráció szuperül tud festeni a modernebb díszekkel kombinálva. 

Forrás: JOHN LEWIS

A fém sosem megy ki a divatból

A réz, az arany és a bronz mellett a fém is a legnépszerűbb karácsonyi díszek közt szerepel, nem véletlenül. Az elegáns kinézetű matéria gyönyörű eleganciát kölcsönöz még a legtöbb tűlevelet hullató fenyőfának is. 

Forrás: SAINSBURY’S

Dekorálj virággal!

Készíts apróbb virágcsokrokat, és dekoráld velük a karácsonyfát vagy a lakást. Persze ne felejts el valami csillogót is betenni a virágok közé, hogy igazán ünnepi hangulatot kölcsönözz nekik.

Forrás: WAITROSE

HouseBeautiful

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top