Mézeskalács

Tankkal bukott le Oszter Sándor, többet nem is látta

Kíváncsisága miatt nagyon megjárta a színész.

Oszter Sándor ugyan már maga is 71 éves nagypapa, még együtt ünnepelheti a karácsonyt 95 éves édesanyjával, akinek minden eddigi ajándékát megőrizte – írja a Bors.

Lesz halászlé, rántott hal, majonézes krumplisaláta és bejgli is. (…) Karácsony első napján az édesanyám mellett a lányom, az unokám és a vejem is átjön ünnepelni” – mondta el a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, aki máig őrzi az édesanyjától kapott ajándékokat, bár akadt olyan is, amit nem adott át Oszternek, a kíváncsisága miatt.

MTVA Fotó: Zih Zsolt

Úgy hatéves lehettem, (…) elkezdtem otthon kutakodni a játékok után. (…) Édesanyám a szekrény fiókjába rejtette el az ajándékomat, egy tankot, amelynek nagyon megörültem. Persze nem sokáig, mert édesanyám előtt azon nyomban lebuktam. Azt mondta, nem kapom meg az ajándékot, mert kíváncsiskodtam; és be is tartotta az ígéretét, soha többé nem láttam azt a tankot” – mesélte a színész, aki idén kesztyűt és nyakkendőt kért karácsonyra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top