Advent nyereményjáték
Szponzorált tartalom

Élményt karácsonyra: Álomutazó

Karácsonykor újra érkezik kicsik és nagyok kedvence, az Álomutazó című családi mesemusical. December 22-23-27-28-án a BOK csarnokban újra felcsendülnek az ismert slágerek és elvarázsol a lenyűgöző látványvilág.

Adventi játékunkban naponta nyerhetsz egy páros belépőjegyet az Álomutazó című mesemusicalre!

Egy fincsi mézes tejecske lefekvés előtt… Utána bekuckózni a finom pihe-puha ágyikóba és hallgatni, ahogy anya mesét olvas az új mesekönyvből, amit karácsonyra kaptunk… Aztán a kedvenc alvósállatunkat átölelve összegömbölyödni a takaró alatt és durmolni a karácsonyfa fénye mellett egészen reggelig… Mindannyian visszasírjuk ezt az időszakot. Már akinek volt ilyen időszak az életében. Tomi – az Álomutazó mese musical kisiskolás főhőse – például hírből sem ismeri ezeket a meghitt dolgokat. Egy olyan világban él, ahol nincs mézes tej, se pihe-puha ágynemű, se alvósállat. A szenteste csupán egy bejegyzés a naptárban, Anya pedig nem olvas mesét, mert egy űrállomáson dolgozik, ahonnan még karácsonyra sem engedik haza. És a legfontosabb, ha már az alvást emlegettük: Tomi világában ágyat is csupán egyetlen helyen lehet látni: a múzeumban.

A tavaly hatalmas sikerrel bemutatott Álomutazó idén karácsony körül ismét színpadra kerül a BOK csarnokban a főszerepben a már megszokott csapattal, Stohl Andrással, Szabó Győzővel, Schell Judittal, Ábel Anitával, Falusi Mariannal, Keresztes Ildikóval, Hajdu Steve-vel és sokan másokkal.

„Az biztos hogy ebbe a produkcióba belepakoltak mindent, amit csak lehetett. A színészek mindegyike húzónév, van eredeti sztori, új dalok, elképesztő látvány, jellegzetes jelmezek” – írta korábban a kritika a darabról, amit tavaly karácsony és újév között majd 50 ezren néztek meg a 13 előadáson.

A szereposztás parádés, a látványvilág lenyűgöző, a dalok egytől egyik slágerek lettek, a történet pedig rendkívül tanulságos és aktuális. Arról szól, hogy ma, amikor annyi minden van a világban, amit be kell fogadnunk, hogy mindig a maximumot kell hoznunk, mennyire elveszítjük a kapcsolatot saját magunkkal, az álmainkkal. Nem adunk időt arra magunknak, hogy feldolgozzuk azt a rengeteg információt, amit kapunk. Ezzel a mesével a profi szórakoztatáson túl az alkotók azt is szeretnék, hogy az előadás után a felnőttek egy kicsit elgondolkozzanak, lelassuljanak és újra tudjanak kicsit álmodozni és álmodni, mint gyerekkorukban.

www.tulipantunder.hu

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top