Advent nyereményjáték
Szponzorált tartalom

Nyerj Bonami ajándékutalványt!

A minimalizmus népszerűvé válásával a kisméretű lakások manapság is nagy divatjukat élik. Az egyszerűség szépségével otthonodat átláthatóvá és rendezetté teheted. Szabadulj meg azoktól a régóta nem használt tárgyaktól és ruháktól, melyek túlterhelik szekrényeidet! A Bonami.hu megmutatja, milyen helytakarékos bútorokat és kanapékat válassz ahhoz, hogy stílusos és praktikus kis lakásodban jól érezd majd magad.

Adventi játékunkon Bonami ajándékutalványt nyerhetsz!

Helyspórolás kinyitható kanapékkal és sarokbútorokkal

TIPP: Ha nagyobb beruházáson töröd a fejed, most érdemes vásárolni a Bonami.hu oldalán! A webáruház a karácsonyi cashback akció keretén belül idén is minden egyes elköltött Ft-ot hűségpont formájában visszaad a vásárlóinak. További információk itt: Karácsonyi Bónuszok

Egy kényelmes kinyitható kanapé helyettesíti az ágyat is

Kisebb lakásodat nem érdemes nagyméretű sarokkanapéval leterhelned. Ideális választás egy két- vagy háromszemélyes kanapé. Ha vendégek érkeznek, csak az asztal alá rejtett puffok könnyen előhúzhatók, így mindenkinek lesz ülőhelye! A kanapé kiválasztásakor érdemes figyelembe venni a szoba alakját is. A négyzet alakú helyiségbe egyenes kanapékat ajánlunk, míg a hosszabb, téglalap alakú nappaliban egy L alakú kanapé is jól mutat. A karfák szép díszpárnákkal helyettesíthetők, melyek felfrissítik a szoba összhatását.

Ha nincs elegendő hely egy külön ágynak és kanapénak, válassz egy kinyitható kanapét! Kényelmes éjjeli fekvőhely, amely reggel egyszerűen praktikus ülőbútorrá alakul. Választáskor gondolj a hátadra is, és vedd figyelembe a matrac minőségét! A Karup márka kényelmes minimalista stílusú kanapékat és komódokat kínál, melyek tökéletesen illenek a kisméretű lakásokba. A kisméretű lakásba ideális választás egy kinyitható kanapé, amely kényelmes éjjeli fekvőhely és praktikus ülőbútor is egyben.

A kisméretű lakás és a sarokbútorok

Kisebb lakások berendezésekor minden kis saroknak nagy szerepe van. Kihasználásukkal olyan egyedien kialakítható tárolóhelyek hozhatók létre, amelyek segítenek a praktikus háztartás működésében. A bútorgyártók ezt nagyon jól tudják, így manapság már számos stílusos sarokpolc, szekrény és egyéb ügyes megoldás áll a vásárlók rendelkezésére. Ezek a tárolók elsősorban a konyhában és a fürdőszobában kapnak nagy jelentőséget. A sarokállványok és polcok fúrás nélkül felszerelhetők. A falak által biztosított felület tárolásra tökéletes, az üres padlót pedig könnyebb lesz takarítani. A nappaliba sarok könyvszekrényeket és polcokat ajánlunk, melyekre a könyveken kívül vázák és egyéb dekorációk is tehetők. A kisméretű dolgozószobába tökéletes választás egy sarokasztal, amely nagy munkafelületet biztosít. Az írószerek és az irodai kellékek tárolására, egy asztal felett elhelyezett sarok falipolcot ajánlunk. A szoba praktikus kiegészítője egy sarok ülőpad is, amelyet vendégség esetén átvihető a nappaliba vagy a konyhába.

Alacsony mélységű bútorok

A tárolóhelyek kialakítása a legkisebb helyeken is elképzelhető. Az alacsony mélységű bútorokba a hétköznapok során gyakran használt apróságok tehetők. A bútorok nem foglalnak nagy helyet, és ha színük megegyezik a fal színével, szinte észrevehetetlenek. Tárold és rendszerezd a lehető legtöbb dolgot, hogy a háztartás átlátható legyen, és mindent könnyen megtalálj! Használd a falakat és a magasabb tárolókat is, melyekre fellépők segítségével könnyen felteheted a dobozokat és kosarakat!

Egy kisméretű lakás berendezésével most már könnyen megbirkózol. Válassz sarokbútorokat és kinyitható kanapét, még mielőtt elfelejted tippjeinket! Meglátod, hogy egy megfelelően kiválasztott ülőbútor mennyire megváltoztatja egy kisméretű helyiség megjelenését.

Kapni jó, de adni még annál is sokkal jobb! Ajándékozz szeretteidnek ajándékutalványt! A Bonami ajándékutalvánnyal egy lehetőséget ajándékozol. Egy lehetőséget arra, hogy valaki a saját, egyedi ízlésének megfelelően rendezze be otthonát!

Az ajándékutalvány beváltása egyszerű: egy speciális kód van rajta, a megajándékozott személynek csupán be kell írnia ezt a kódot a rendelés leadása során, az ajándékutalvány összege ezt követően automatikusan levonásra kerül a végösszegből.

 

 

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top