Advent nyereményjáték
Szponzorált tartalom

A Braun ajánlata: Braun Silk-épil 7 SES7-895BS

Adventi játékunkon megnyerheted a Braun ajándékát!

Braun Silk-épil 7 SES7-895BS

Wet & Dry 7 az 1-ben epilátor 8 kiegészítővel. A kiegészítőknek köszönhetően a készülék epilál, borotvál, valamint az arctisztítónak köszönhetően eltávolítja a mindennapi szennyeződéseket bőréről. A Braun új generációs epilátorai SensoSmart™ technológiával rendelkeznek. Az első perctől kezdve az epilálás szakértőivé válhatunk.

Az intelligens szenzoroknak köszönhetően a készülék piros jelzést ad, ha nem megfelelő módon használják, például túl erősen nyomják az epilátort a bőrhöz, ezzel csökkentve a bőrirritációt. Segít, hogy egyetlen mozdulattal több szőrszálat távolítsunk el. Még a legrövidebb szőrszálakat is eltávolítja, amire a gyanta már nem képes. Akár 4 héten át tartó simaságot biztosít.

A csomag tartalma egy borotváló és trimmelő feltét az érzékeny területekre. 100%-ban vízálló termék, a vezeték nélküli használatnak köszönhetően könnyedén használható fürdőkádban vagy a zuhany alatt. Rendszeres használat esetén az epilálás gyakorlatilag fájdalommentes. Egy felöltés akár 40 perc vezeték nélküli használatra elegendő. Az arctisztító készülék 2 darab AA elemmel működik.

 

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top