Advent nyereményjáték
Szponzorált tartalom

Dugattyús kávéfőző a Bonamitól

A tárolóhelyek hiánya nem akadályozhatja meg a tökéletes konyha kialakítását. Egy igazi konyha legfontosabb jellemzője a jól szervezettség praktikus konyhai rendszerezőkkel és az ételek iránti szenvedély. Megmutatjuk, hogyan hozd ki a legtöbbet kisméretű konyhádból!

Adventi játékunkon megnyerheted a Bonami ajándékát!

Adventi nyereményünk: Ginza French Press dugattyús kávéfőző, 350 ml – Bambum

A Bambum a saját stílusában formálta újra a konyhai kiegészítőket, és olyan jegyekkel ruházta fel őket, melyben praktikusságuk mellet a dizájn is méltó szerepet kapott.

A French Press kávéfőzők sikere évtizedek óta töretlen – nem csak az egyszerűsége, de az ízek, zamatok intenzitása miatt is!

Méretek: 14.5 cm (magasság)
Súly: 300 g
Térfogat: 3.5 dl
Átmérő: 7 cm
Anyag: üveg, fém, bambusz fogantyú
Ápolás és karbantartás: kézi mosás javasolt

 

Kisméretű lakás berendezése: szervezett konyha

TIPP: Ha nagyobb beruházáson töröd a fejed, most érdemes vásárolni a Bonami.hu oldalán! A webáruház a karácsonyi cashback akció keretén belül idén is minden egyes elköltött Ft-ot hűségpont formájában visszaad a vásárlóinak. További információk itt: Karácsonyi Bónuszok

Tárolás a falon

Manapság már a falon történő tárolás is nagyon divatos. Még a konyhában is! Helyet takaríthatsz meg, és a legfontosabb, hogy minden a kezed közelében lesz. Az edények lóghatnak a tűzhely felett és a falon is. A fakanalakat tedd egy szép virágtartóba vagy függőkosárba! A fali akasztókon pedig az edényfogóktól kezdve, a vágódeszkákon át a konyharuhákig, mindent tárolhatsz.

Minden a rendszerezésen múlik

Gondolkodj okosan, mielőtt fiókokba és polcokra raknád az egész konyhai felszerelést! A régóta még csak ki sem nyitott tárolókkal nem sokra mész a jövőben sem. Használj inkább praktikus rendszerezőket és elválasztókat, melyekkel átláthatóbb és egyszerűbb lesz a sütés-főzés folyamata. A polcokon is tárolj ügyesen, különböző dobozok segítségével!

Apró örömök minden nap

Az olyan mindennapi tevékenység, mint a tea- vagy kávéfőzés vagy egy ital elfogyasztása is lehet különleges pillanat! A Qualy&CO márka aranyos termékei a Te konyhádból sem hiányozhatnak!

Okosan berendezett kisméretű lakás

A minimalizmus megjelenésével a kisméretű lakások újra divatosak. A Bonami.hu oldalán számos megoldást találhatsz, hogy a legkisebb helyeket is kihasználva, hogyan alakítható ki egy praktikus, átlátható lakás. Fedezd fel, hogy milyen egyszerű!

 

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top