Advent nyereményjáték
Szponzorált tartalom

Panda Garden gyerek ágyneműhuzat a Bonamitól

Unod már a megszokott ágyneműhuzatokat? Szeretnél újat vásárolni, de nem tudod, milyet válassz? Anyukád a klasszikus pamutot dicséri, míg barátnőd a meleg mikroplüss huzatokat ajánlja? Hallottál már a perkál és mikroperkál szavakról? A Bonami.hu praktikus útmutatójából sok hasznos információt tudhatsz meg, melyek segítségével könnyen kiválaszthatod a számodra legmegfelelőbb ágyneműt!

Adventi játékunkon megnyerheted a Bonami ajándékát!

Adventi nyereményünk: Panda Garden gyerek ágyneműhuzat, 100 x 120 cm – Moshi Moshi

Súly: 420 g
Anyag: 100% pamut
Párnahuzat mérete: 50 x 30 cm
Paplanhuzat mérete: 100 x 120 cm
Származási hely: Spanyolország
Kapcsolás: patentos
Készlet tartalma: 1x párnahuzat, 1x paplanhuzat
Anyagsűrűség: 150 g/m²

 

Útmutató a megfelelő ágyneműhuzat kiválasztásához

TIPP: Ha nagyobb beruházáson töröd a fejed, most érdemes vásárolni a Bonami.hu oldalán! A webáruház a karácsonyi cashback akció keretén belül idén is minden egyes elköltött Ft-ot hűségpont formájában visszaad a vásárlóinak. További információk itt: Karácsonyi Bónuszok

Az ágyneműhuzat rögzítése

Az ágyneműhuzatok rögzítése általában gombos, cipzáros vagy patentos. Manapság az úgynevezett borítékos behajtás technikája is nagy divatját éli. A paplant vagy a párnát a huzat belsejébe varrt extra szövetbe kell bújtatni, így egyszerűen és gyorsan felhúzható az ágynemű. A behajtásos rögzítés előnye a gombok és cipzárak hiánya. A huzatnak kb.

20 cm-rel hosszabbnak kell lenni az ágyneműnél, hogy könnyen be lehessen hajtani. Ha például 200 x 200 cm-es paplanod van otthon, 200 x 220 cm-es ágyneműhuzatot válassz!

Melyik stílus és minta az igazi?

Az ágyneműhuzat megjelenése meghatározza az egész hálószoba stílusát és jellegzetes hangulatot ad a helyiségnek, mégis az a legfontosabb, hogy Neked tetszen. A minimalizmus és a letisztult formák rajongóinak az egyszínű vagy visszafogott, csíkos huzatokat ajánljuk. A kreatív és romantikus személyiségek pedig a virágminták, pöttyök és csillagminták közül választhatnak. A 3D-s mintákkal és mágikus mandalákkal díszített huzatok a legmodernebb stílust képviselik. Hatásuknak köszönhetően a virágminták és egyéb képek szinte életre kelnek az ágyadon. Egy kellemes téli légkör kialakításához pedig a karácsonyi, a rénszarvasos és a hóemberes ágyneműket ajánljuk.

A gyerekágyneműk között természetesen az aranyos állatminták a legkedveltebbek. Gyermekednek biztosan nagy örömet okozol egy kedvenc mesefigurás vagy focicsapatos ágyneműhuzattal is.

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top