nlc.hu
Advent nyereményjáték

ANNAYAKE advent nyeremény

ANNAYAKE tisztító termékcsalád (x)

A keleti szépségápolás egyre nagyobb népszerűségnek örvend világszerte, hisz a japán hölgyek messze híresek fiatalságukért és ragyogó arcbőrükért. Az ANNAYAKE szépségápolási márka már Magyarországon is elérhető, így bárki betekintést nyerhet a Kelet bőrápolási titkaiba.

Adventi játékunkon megnyerheted az ANNAYAKE bőrápolási termékét!

Zen of beauty logoA japán rituálék alapja a termékek rétegezése: egymást kiegészítő termékek szigorú sorrendben történő alkalmazása. Ez segíti a nőket abban, hogy mindig megfelelően ápolják arcbőrüket, figyelembe véve annak állapotát és igényeit.

Az ANNAYAKE a nyugati nők életritmusához igazodva, egyszerűbbé és elérhetővé teszi ezt az ősi japán szépségápolási módszert, hisz minden termék csomagolásának a hátoldalán van egy szám, ami meghatározza a termékek használati sorrendjét.

Annayake advent nyeremény

Annayake logo

Az japán szépségápolás első lépése egy szigorú tisztító rutin, amely megtisztítja a bőrt és megőrzi szépségét. Az ANNAYAKE tisztító termékcsaládja az esszenciális alapokat kínálja, beleértve a sminklemosókat, arctisztítókat és radírokat. Varázslatos textúráik használatkor átalakulnak, lágyságukkal és komfortérzetet adó formuláikkal kényeztetik a bőrt.

Annayake advent nyeremény

Az esti szépségápolás első lépéseként az ANNAYAKE Makeup Remover Gel gyorsan és alaposan eltávolítja a szemekről és az arcról még a legerősebb, vízálló sminket is. Különleges gél textúrája masszírozás hatására finom olajjá, majd végül vízzel érintkezve emulzióvá változik.

Annayake advent nyeremény

A tisztító rutin második lépéseként elengedhetetlen az ANNAYAKE Active Cleansing Foam tisztító hab, mely alaposan eltávolít mindenféle szennyeződést anélkül, hogy bántaná a bőr természetes védőrétegét.

Annayake advent nyeremény

 

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top