nlc.hu
Advent nyereményjáték

Bioderma Sensibio advent nyeremény

Hogyan ápold érzékeny bőrödet? (x)

Kültakarónk a kor előre haladtával változik, általában érzékenyebbé válik, ezért az irritált bőrt célszerű olyan természetes összetételű kozmetikumokkal kezelni, amelyek erősítik védőfunkcióját, és megőrzik nedvességtartalmát.
Adventi játékunkon megnyerheted a Bioderma érzékeny bőrre ajánlott Sensibio csomagját!

Az érzékeny bőr erőteljes hőérzet, szétterjedt vagy egy helyen összpontosuló kipirosodás formájában jelentkezik. A bőr könnyen dehidratálttá válik, mely kellemetlen feszülő érzést és sérülékeny bőrfelszínt eredményez.

Bioderma Sensibio érzékeny bőr

Bioderma Sensibio érzékeny bőr

A BIODERMA megoldása az érzékeny bőrre kifejlesztett Sensibio termékcsalád. A Sensibio termékcsalád tagjai, biológiailag aktív összetevői és különböző textúrái révén hatékony megoldást nyújtanak az érzékenységet kiváltó okoknak, valamint az irritáció súlyosságának és stádiumának megfelelően.

Bioderma Sensibio érzékeny bőr csomag

Bioderma Sensibio érzékeny bőr csomag

Milyen bőrápolási rutint kövess, ha érzékeny a bőröd?

BIODERMA logo advent nyereményjátékElső lépés a reggel és este történő arctisztítás, amely történhet habzó vagy leöblítést nem igénylő tisztítókkal. Ha érzékeny a bőröd, kerüld az alkohol tartalmú készítményeket, hiszen tovább irritálhatja az amúgy is szenzitív bőrödet. Ha teheted, válassz olyan természetes, aktív összetevőjű arctisztítót, amely nem tartalmaz szappant és illatanyagot, valamint bőrgyógyászatilag tesztelt.

A Bioderma Sensibio H2O arc-és sminklemosó micellás vize aktív hatóanyagok kombinációjával növeli az érzékeny bőr toleranciaküszöbét, miközben kíméletesen távolítja el a sminket-és szennyeződéseket arcodról és szemeidről. A gyengéd tisztítás mellett nyugtatja és segíti a bőr biológiai funkcióinak megőrzését is.

Tisztítás után elengedhetetlen a megfelelő hidratálás, ami visszaállítja a bőr természetes egyensúlyát.

A Bioderma Sensibio Rich krémje tápláló, hidratáló kezelést nyújt feszülő, érzékeny bőrödnek. A termékben található édesgyökér kivonat enyhíti az égő érzést és csökkenti a bőr feszességét, valamint azonnali komfortérzetet biztosít.

A szemkörnyékről se feledkezzünk meg!

Nem csak az arcbőröd lehet érzékeny, hanem bizony a szemkörnyéki bőr is.

A Bioderma Sensibio Eye hatékonyan hidratálja és nyugtatja a szemkörnyéki bőrt, koffeintartalma pedig hozzájárul a duzzanat csökkentéséhez.

 

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top