nlc.hu
Advent nyereményjáték

Intensive Retinol krém

Esthederm Intensive Retinol krém (x)

Az Institute Esthederm laboratóriumában tudományos kutatómunka révén válnak elérhetővé a bőr kíméletes és természetes regenerálására szolgáló termékeink.
Adventi játékunkon Esthederm Intensive Retinol krémet nyerhetsz!

Esthederm logoElismert szakemberekből álló csapatunk munkájára elégedett nők sokasága ad pozitív visszajelzést, akiknek fontos a megbízhatóság és a beváltott ígéretek magabiztossága. Egyedülálló szabadalmaink tudományos hátteret biztosítanak a kortalan szépségének, hiszen bármilyen típusú is a bőröd, mi sejtszintű támogatást nyújtunk fiatalságodnak megőrzése, egészségednek megóvása érdekében.

Ökobiológia az esztétika szolgálatában

Intensive Retinol krém

Mély ráncok, egyenetlen bőrfelület, hegek, maradandó foltok és a korai bőröregedés kezelésére. Koncentrált retinol tartalmú krém, amely kifejezetten az öregedés által elváltozott bőr szükségleteit elégíti ki. Felgyorsítja a sejtek megújulását, erősíti a hámréteg struktúráját. Serkenti a kollagénszintézist, feszesít, megelőzi a napfény miatti öregedéssel összefüggésben lévő bőrelvékonyodást. Javítja a bőr rugalmasságát feszesebb megjelenést adva. Kellemes gél- krémes textúra, amely természetes kozmetikai liftingként viselkedik.

Alkalmazd esténként arcra, nyakra és dekoltázsra! A legjobb eredmény elérése érdekében 2 hónapos kúraként javasolt használni a terméket.

Eredmény: Még a mély ráncokat is kisimítja, egységessé teszi az arcszínt, javul az arcbőr fénye és áttetszősége. Megelőzi a bőr elvékonyodását. A bőr puha és selymes lesz és visszanyeri feszességét.

CELLULAR WATER szabadalommal védett termék.

Esthederm Intensive Retinol krém advent nyeremény

Esthederm Intensive Retinol krém

 

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top