nlc.hu
Advent nyereményjáték

Issey Miyake parfüm advent nyeremény

Issey Miyake Nectar d’Issey Premiere Fleur Eau de Parfum (x)

Issey Miyake Nectar d’Issey Premiere Fleur illattal, az első virág illatát elevenítik meg. Nectar d’Issey Première Fleur Eau de Parfum: egy pazar virágos, finoman gyümölcsös illat.
Adventi játékunkon megnyerheted a Issey Miyake virág illatát!

issey miyake logoA L’Eau D’Issey forrása egyetlen csepp. Egy csepp, mely ritka és értékes. A víz legtisztább szimbóluma. Az élet és a természet reménye. Egyetlen csepp.

2016-ban ebben a cseppben egy új illat jött létre. A L’Eau D’Issey Pure illattal Issey Miyake új fejezetet nyitott 1992-től kezdődő illattörténetében. Újraalkotta a víz illatát. Az átlátszó víz rendkívüli tisztasága. Alapvető, mint az élet. Ragyogó, mint a hajnal.

Az új történet a L’Eau D’Issey Pure Eau de Parfum illattal kezdődött. Egy megragadott pillanat. A természet visszafogott lélegzete. Azonnali nyugalom, a divaton túl…

Issey Miyake parfüm advent nyereményIdén, Issey Miyake felfedi a teljes nyugalom pillanatát. Eljött a virágzás ideje. Issey Miyake Nectar d’Issey Premiere Fleur illattal, az első virág illatát elevenítik meg. Hajnal hasadtával, az első virág nyílásával, finoman bontakoztatja ki szirmait. Kinyílva szabadon engedi fényének és esszenciáinak illatait.

A virág legtisztább esszenciája, napsütötte rezes árnyalatban.

Az illat fejjegyében lágy nashi körte, bazsarózsa és jázmin, pézsma akkordok ölelik körül az illatot. Harmatfényű szirmok és nektárban gazdag aromákkal kápráztat el az új Nectar d’Issey Premiere Fleur illat. Egy nagyszerű rózsa legédesebb illata. Érzékibb, mint valaha, telve tiszta aquatikus jegyekkel.

Az egyszerű, rose gold árnyalatú, ikonikus üveg Todd Bracher amerikai tervező alkotása, mely tökéletesen tükrözi az új Eau de Parfum különlegesen virágos illatát.

Az üveget a fagy finom lehelete csiszolta, mely megidézi az érintetlen virágszirmokat és a harmat csillogó ragyogását.

Issey Miyake parfüm advent nyeremény
 

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top