nlc.hu
Advent nyereményjáték

NUXE BIO Antioxidáns Szérum advent nyeremény

NUXE BIO Antioxidáns Szérum (x)

Egy új korszak következik ... A Nuxe bio termékcsalád a szépség új korszaka, amely a természet mindenhatóságát ünnepli: a természetes eredetű aktív összetevőket zöld technológiával állították elő, az illatanyag 100%-ban természetes eredetű és a textúrák gyorsan beolvadnak a bőrbe.
Adventi játékunkon NUXE BIO Antioxidáns Szérumot nyerhetsz!

HATÉKONY, ÉRZÉKI, TÁRSADALMILAG FELELŐS BIO KOZMETIKUMOK

NUXE logo advent nyereményFedezd fel a szépségápolás társadalmilag felelős oldalát, amely minden tekintetben környezettudatos, a termék életciklusa a formulától a csomagolásig.

Megalakulása óta a Nuxe a természet megóvására fókuszál, illetve igyekszik csökkenteni a termékek környezetre gyakorolt káros hatását.

A NUXE BIO bőrápolók életciklusának minden állomását figyelembe vették: formula, csomagolás és újrahasznosítás.

ESSZENCIÁLIS ANTIOXIDÁNS SZÉRUM:

A chia mag kivonat magasan koncentrált antioxidáns tulajdonságokban, ezenkívül természetes eredetű stabilizált C-vitaminnal dúsították. Textúrája könnyedén beszívódik a bőrbe. Megőrzi a bőr fiatalos rugalmasságát és ragyogóvá teszi azt, miközben védelmet nyújt a mindennapos környezeti negatív hatásokkal szemben.

CHIA MAG KIVONAT:

A „superfoodnak” nevezett chia mag természetes antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik. Ezeket a természetes tulajdonságokat biotechnológiai eljárásokkal erősítették meg egy olaszországi laboratóriumban.

A növény apró része, a Chia mag növényi sejtjeit szaporítottuk. A nyálka erjedési folyamaton ment keresztül, hogy a leghatékonyabb poliszacharidokat állítsák elő. A kapott kivonat 100% -ban természetes eredetű, és elősegíti a bőr természetes antioxidáns mechanizmusainak aktiválását, hogy támogassa a bőr védekező képességét a külső tényezőkkel szembeni (stressz, fáradtság, légszennyezés, füst stb.).

NUXE BIO Antioxidáns Szérum

NUXE BIO Antioxidáns Szérum

A NUXE BIO Antioxidáns szérum magas koncentrációjú antioxidáns tulajdonságokkal rendelkező, Chia mag kivonatot és természetes stabilizált C-vitamint tartalmaz. Megőrzi a bőr fiatalságát és ragyogását, miközben védelmet nyújt a mindennapos külső tényezőkkel szemben.

 

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top