nlc.hu
Advent nyereményjáték

nlc advent 2021 nyereményjáték

Poppá design 2022 naptár állatokkal

Adventi játékunkon a következő ajándékot nyerheted meg:
Poppá design 2022 naptár állatokkal

A poppá design alkotások különleges, egyedi hangulatú, kézzel készült otthon-dekorációk, melyekben találkozik a képzőművészet a természet és a mesék varázslatos csodavilága.  Ennek a világnak a megálmodója és készítője Buzási Hajnal, art director, tervezőgrafikus.

poppá design naptár Advent nyeremény

poppá design logoA poppá design célja, hogy az életünk eseményeit széppé tegye. Az apró kreatív részletek, a finom árnyalatok varázsolják különlegessé és teszik vidámmá a mindennapokat. A poppá design alkotásoknak mind lelke és története van:

„Mondd, te szereted az állatokat? Én nagyon! Az egyik kedvenc kikapcsolódásom mikor állatokat rajzolhatok. A naptár tartalmát töltsd fel Te magad a szeretteid ünnepeivel – rajzolj rá, karikázz, nyilazz, hogy a számodra fontos eseményekkel legyen tele!”

A naptár egy válogatás a natúr világ szerelmeseinek az eddigi poppá rajzokból, melyek célja, hogy emlékeztessen minket a természet szeretetére, védelmére és tiszteletére.

poppá design naptár Advent nyeremény
Megnézem
Összes kép (4)

 

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top