nlc.hu
Advent nyereményjáték

nlc advent 2022 nyereményjáték

Mindennapos testápolás a legfelsőbb szinteken

A KORRES egy görög szépségápolási márka, mely Athén legősibb homeopátiás patikájában született.

Adventi játékunkon a következő ajándékot nyerheted meg:

Korres gránátalmás csomag

A görög Giorgos Korres hisz a természetes összetevők magától értetődő erejében, a vegyészmérnök Lena Korres pedig hisz abban, hogy a tudományos felfedezés forrása a természet. Görögország, a természet, a gyógyszerész gyökerek, a tudomány és az esztétika a KORRES hajtóerejeként segítik a márkát a biztonságos, hatékony és természetes termékek előállításában, valamint a globális jelenlét elérésében. A középpontban a tiszta, növényi alapú formulák állnak, melyek a természet harmóniáját és Görögország szépségét zárják magukba. Pontosan ezért, a 90-es évek óta a józan eszét követő KORRES büszke tulajdonosa a 6 laboratóriumnak, melyek a természettől a bőrig és bőrtől vissza a természetig zajló teljes körforgást lehetővé teszik, a márka körkörös megközelítését tükrözve a szépségiparban.

Primer kutatásaink célja az áttörő természetes összetevők felfedezése, mely az ezen összetevők és a bőrrel való kapcsolatba lépésük során tapasztalható hatásmechanizmusok megértésére irányuló biológiai kutatással párosodva képezik a termékfejlesztési folyamataink alapkövét. A tudományos szakértők közösségén belül stratégiai szövetségeket kötünk, kiterjedt kutatói hálózattal rendelkezünk a görög és az európai kutatóintézetekben, intézményekben és egyetemeken. Célunk a természet kincseinek felkutatása, melyek hozzásegítenek minket a szép és egészséges bőr eléréséhez. Épp annyira precíz kutatás ez, mint amennyire szenvedély, lelkesedés és a nők bátorításának vágya.

A testápolási termékek kiemelkedően hatékonysággal bírnak és PH semlegesek. A gránátalma kivonatos tusfürdő és testápoló kihagyhatatlan eleme a mindennapos test bőrének tisztításának, ápolásának.

A tusfürdő zamatos gránátalma illatú, az aloe, a búzaprotein és az althea kivonatok segítenek megőrizni a bőr természetes nedvességtartalmát. Ideális fürdéshez, zuhanyozáshoz és borotválkozáshoz.

Korres gránátalmás tusfürdő

Korres gránátalmás tusfürdő

A testápoló tej bőrsimító és hidratáló tulajdonsággal rendelkezik, gránátalma illattal párosítva. Mandulaolajjal, aloéval és B provitaminnal gazdagítva a bőr rugalmasságát.

Korres gránátalmás testápoló tej

Korres gránátalmás testápoló tej

 

Advent 2022 logo

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

 

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top