Advent nyereményjáték

Adventi játék 2018

Gyűjtsd a karácsonyi ajándékdobozokat és nyerj minden nap adventi játékunkon! A fődíj egy értékes IKEA ajándékutalvány.

Keresd az adventi oldalon az ajándékdobozokat 2018. november 26-tól december 19-ig, gyűjts össze belőlük naponta 6-ot! Amint megtaláltad mindet, egy kérdést teszünk fel neked. Ha helyesen válaszolsz,  indulhatsz az ajándékokért a napi, a heti és a fődíjas sorsoláson is.

Az NLCafé ADVENTI oldalán kell keresni az ajándékdobozokat a cikkekben: rákattintva tudod őket összegyűjteni.

Ha összegyűjtöttél hat ajándékdobozt, kapsz egy kérdést. Ha jól válaszolsz rá, máris bekerülsz a sorsolandók listájába. Minden nap csak egyszer lehet összegyűjteni a dobozokat, de ez már elég ahhoz, hogy bekerülj a sorsolásba.

Napi sorsolás: A sorsoláson azok vehetnek részt, akik előző nap 0–24 óráig összegyűjtötték a 6 ajándékdobozt a cikkekből és helyesen válaszoltak a feltett kérdésre.
Aki összegyűjtötte a 6 dobozt és helyesen válaszolt a kérdésre, automatikusan részt vesz a nyeremény soroláson.
Szombaton és vasárnap nincs sorsolás, a hétvégi napok napi sorsolása mindig a rákövetkező hétfőn történik!

Heti sorsolás: A játék 4 hetes időtartama alatt minden hétfőn, illetve az utolsó héten csütörtökön kisorsoljuk a heti nyereményeket azok között, akik az előző hét legalább egy napján összegyűjtötték a 6 db ajándékdobozt és helyesen válaszoltak az aznapi  kérdésre.

A fődíj a játék végén, december 20-án, csütörtökön talál gazdára, az értékes főnyeremény sorsolásán újra minden játékos lehetőséget kap a nyerésre. A fődíj egy 50 000 Ft értékű IKEA ajándékutalvány.

 

Sok sikert és jó szórakozást kíván: az NLCafé szerkesztősége!

Ha kérdésed van, ide írj: nyeremenyjatek@nlcafe.hu

 A nyerteslistát itt találod

Az adventi nyereményjáték szabályzatot itt olvashatod

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top