Advent nyereményjáték

Adventi játék 2019

Gyűjtsd a Diótörő figurákat és nyerj minden nap adventi játékunkon! Értékes napi, heti nyereményeinket, sőt, a fődíjat is megnyerheted!

Keresd az adventi oldalon a Diótörő figurákat 2019. november 25-től december 22-ig, gyűjts össze belőlük naponta 6-ot! Amint megtaláltad mindet, egy kérdést teszünk fel neked. Ha helyesen válaszolsz,  indulhatsz az ajándékokért a napi, a heti és a fődíjas sorsoláson is.

Az nlc ADVENTI oldalán kell keresni a Diótörő figurákat a cikkekben: rákattintva tudod őket összegyűjteni.

Ha összegyűjtöttél hat Diótörőt, kapsz egy kérdést. Ha jól válaszolsz rá, máris bekerülsz a sorsolandók listájába. Minden nap csak egyszer lehet összegyűjteni a figurákat, de ez már elég ahhoz, hogy bekerülj a sorsolásba.

Napi sorsolás: A sorsoláson azok vehetnek részt, akik előző nap 0–24 óráig összegyűjtötték a 6 Diótörő figurát a cikkekből és helyesen válaszoltak a feltett kérdésre.
Aki összegyűjtötte a 6 Diótörőt és helyesen válaszolt a kérdésre, automatikusan részt vesz a nyereménysorsoláson.
Szombaton és vasárnap nincs sorsolás, a hétvégi napok napi sorsolása mindig a rákövetkező hétfőn történik!

Heti sorsolás: A játék 4 hetes időtartama alatt minden hétfőn kisorsoljuk a heti nyereményeket azok között, akik az előző hét legalább egy napján összegyűjtötték a 6 db Diótörőt és helyesen válaszoltak az aznapi  kérdésre.

A fődíj a játék végén, december 23-án, hétfőn talál gazdára az utolsó heti nyereményekkel együtt, az értékes főnyeremény sorsolásán újra minden játékos lehetőséget kap a nyerésre.

Mindent megteszünk a nyeremények mielőbbi kézbesítése érdekében, azonban a postázás általában hosszú átfutási idővel történik, különösen az ünnepi időszakban. Az adventi nyereményeket legkésőbb 2020. január 30-ig juttatjuk el nyerteseinknek.

Sok sikert és jó szórakozást kíván: az nlc szerkesztősége!

Ha kérdésed van, ide írj: nyeremenyjatek@nlc.hu

Gyere és játssz velünk adventi játékunkon!

A nyerteslistát itt találod

Az adventi nyereményjáték szabályzatot itt olvashatod »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top