Programok

Jég, zene, élmény – karácsonyi hangulat a Müpánál

Látványos újcirkuszi előadások, gyermekműsorok és könnyűzenei koncertek a Müpa Sátorban, karácsonyi dallamokat megszólaltató hatalmas, interaktív zenedoboz, azaz a Müpa Hangjáték ünnepi különkiadása az épület Átriumában, egy 400 négyzetméteres, valódi jégpálya és a Hello Wood világító design-karácsonyfája – a Müpa idén is különleges programokkal és meglepetésekkel készült az ünnepekre.

Ellátogattunk a Müpa Kultúr Kültérre, ahol megcsodáltuk a Hello Wood 11 méter magas fadobozokból épített interaktív karácsonyfáját, korcsolyáztunk a téren felállított 400 négyzetméteres jégpályán, és megnéztük a Hot Jazz Band csodálatos koncertjét a Müpa Sátorban. 

Ha lemaradtál volna a Kültér programjairól, ne csüggedj, ugyanis a két ünnep között még megtekintheted a Recirquel Újcirkusz Társulat: Párizs Éjjel c. előadását valamint január 6-ig kipróbálhatod a csodás panorámával büszkélkedő jégpályát is. 

MÜPA

 

MÜPA

 

MÜPA

 

MÜPA

 

MÜPA

 

MÜPA

 

MÜPA

 

MÜPA

 

MÜPA

 

MÜPA

 

MÜPA

 

MÜPA

 

MÜPA

 

MÜPA

 

MÜPA

 

MÜPA

 

MÜPA

További információkért látogass el a Müpa Kultúr Kültér oldalára!

Még több karácsonyi program az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.