Tuti Tippek

Ajándékozz horoszkóp szerint! (2.)

Nem mindig könnyû kitalálni, mivel lepjük meg szeretteinket, ezért most megpróbálunk segíteni. Családtagjaink, barátaink horoszkópja elárulja, mivel tudunk örömet szerezni nekik. Felsoroljuk legfõbb tulajdonságaikat, kedvenc színeiket, tárgyaikat, amelyek alapján könnyebb eldöntenünk, hogy mi kerüljön a karácsonyfa alá.





Rák

Az éltető erő megtestesítője. E jegy szülöttei kedves, érzékeny emberek, szeretnek másokról gondoskodni. Hajlanak az ábrándozásra, a fantáziálásra, ugyanakkor céltudatosak és indulatosak. Többnyire az általuk kreált világban élnek, amely sokszor igen távol áll a valóságtól. Számukra a család, a biztonság és a nyugalom rendkívül fontos. Szélsőséges hangulatváltásokra hajlamosak.

Minek örülne a legjobben?

Jó ötlet egy fotóalbum, amelybe beleragaszthatja szerettei fényképét, vagy akár egy szép kristályváza, esetleg tükör, amivel az otthonát dízsztheti. Ha lakberendezési tárggyal lepjük meg, részesítsük előnyben az üvegől vagy kristályból készülteket. Mivel gondoskodás jellemzi e jegyet, a Rák nő biztosan örülne bármilyen háztartási robotgépnek, aminek segítségével finom ételekkel tud kedveskedni családjának, barátainak. Férfiaknak válasszunk ezüst ékszert vagy akár egy elegáns töltőtollat. A légyeg, hogy az ajándékozó jusson róla eszébe, ezért akár bele is gravírozhatunk egy rövid idézetet.

Színe: fehér
Parfümtipp nőknek: Guerlain Herba Fresca, Givenchy Fleur d’Interdit
Parfümtipp férfiaknak: Carolina Herrera 212 Men, Lanvin l’Homme
Köve: aventurin, mohaachát, kalcedon, karneol






Oroszlán


Ambíciózus, hatalmas vállalkozó kedvvel van megáldva. Vezetésre, szervezésre termett. Szereti a hatalmat, a fényűzést, de nagy szíve is van. Nagyvonalú a családjához, a barátaihoz, és jóságos a segítségre szorulókkal. Remek társasági ember, mindig kellemes légkör veszi körül. Szeret játszani. Ha azonban megharagszik valakire, azt sosem felejti, és levegőnek nézi az illetőt.

Minek örülne a legjobban?

Vonzódik a különleges,egyedi ékszerekhez és kiegészítőkhoz. Sokat ad megjelenésére, mindig elkél az Oroszlán nőnek egy díszes bross, amellyel ruhatárát színesítheti, vagy egy kellemes prfüm, ami ellenállhatatlanná teszi. Megajándékozhatjuk egy aranyos rajzfilmmel vagy mesehőst ábrázoló tárggyal is, mert szereti a gyermeki dolgokat, sosem akar felnőni. De vehetünk neki egy közösséget összekovácsoló játékot, legyen az dominó, darts vagy csocsóasztal.

Színe: arany
Parfümtipp nőknek: Estée Lauder White Linen, Gabriela Sabatini Dévotion
Parfümtipp férfiaknak: Puma Man, Dior Higher
Köve: hegyikristály, rutillkvarc, szodalit, aventurin





Szűz


A pontosság, aprólékosság, rendszeretet mintaképe. Óvatos a mindennapokban, kételkedő elme. Érzelemit ritkán mutatja ki. Mindig tökéletességre törekszik, örök mawimalista. Alapos jegy, érdemes kikérni a véleményét, mert józan észjárású, gyakorlatias. Nagyon kritikus, akár magával szemben is. Fontosnak tartja az egészséget és a harmóniát.

Minek örülne a legjobban?

Egy aerobikbérlettel, jógatanfolyammal, vagy wellnesshétvégével lepjük meg, hiszen testi-lelki egyensúlyát így tudja leginkább formában tartani. Imád olvasi, ezért a könyv jó ajándék neki, értékeli az antikváriumból beszerzett különlegességeket. Fontos számára az otthona, ezért egy lakberendezési albumnak vagy kertészkedési tippeket adó olvasmánynak is örülne. Sokat ad a testi higiéniára, ezért pipereszereket is ajándékozhatunk neki. Kedvenc díszítőeleme a virágminta, ezt vegyük figyelembe, ha valamilyen dísztrággyal lepnénk meg. Ám bármilyen cserepes növényben is gondolkodhatunk.

Színe: barna
Parfümtipp nőknek: Gucci II, Escada Loving Bouquet
Parfümtipp férfiaknak: Lacoste Booster, Calvin Kline Crave
Köve: achát, jáspis, citrin, lápisz










 Itt választ kaphatsz arra, hogy  mit ajándékozz a többi jegynek!


• Kos, Bika, Ikrek
• Mérleg, Skorpió, Nyilas
• Bak, Vízöntő, Halak

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top