Tuti Tippek

Ajándékozz horoszkóp szerint! (3.)

Nem mindig könnyû kitalálni, mivel lepjük meg szeretteinket, ezért most megpróbálunk segíteni. Családtagjaink, barátaink horoszkópja elárulja, mivel tudunk örömet szerezni nekik. Felsoroljuk legfõbb tulajdonságaikat, kedvenc színeiket, tárgyaikat, amelyek alapján könnyebb eldöntenünk, hogy mi kerüljön a karácsonyfa alá.





Mérleg

Egyensúly jellemzi. A diplomáciai érzék és az arany középút megtestesítője. Harmóniára törekszik, éppen ezért túlságosan hajlik a kompromisszumokra, engedményekre. Konfliktuskerülése azt eredményezi, hogy inkább fejet hajt, mintsem veszekedjen, és határozottan szembeszálljon. Kíváló művészi adottságai vannak.

Minek örülne a legjobben?

Az esztétikumért való rajongása sok ötlet lehetőségét rejti. Vehetünk neki bármilyen míves lakberendezési tárgyat, ami jól mutat az otthonában. Mivel nagyon igényes, és szeret mindenkinek tetszeni, éppúgy meglephetjük egy divatos ruhával, ékszerrel vagy bármilyen kiegészítővel, mint egy sminkszettel. Ha a könyvespolcára keresünk ajándékot, akkor jogi, de akár filmművészeti témájú írást is választhatunk. Imádja a zenét, ezért cédében, komolyabb ajándék esetén MP3 lejátszóban vagy hifitoronyban is gondolkodhatunk.

Színe: zöld
Parfümtipp nőknek: Shiseido Zen, Celine pour Femme
Parfümtipp férfiaknak: Chanel Pour Monsieur, Kenzo IKKS Man
Köve: füstkvarc, rózsakvarc, rodonit, turmalin






Skorpió


Titokzatosság, erős személyiség, és féltékenység jellemzi e jegyet. Mindig elégedetlen a saját sorsával. Sokszor szorong, amiért magát éppúgy okolja, mint az egész világot. Fontosak számára az emberi kapcsolatok, de legalább annnyira számít, hogy eszét, tehetségét, és intuícióját kamatoztassa. Szereti az élet rejtelmeit boncolgatni, nyitott az ezotériára, a természetfeletti jelenségekre.

Minek örülne a legjobban?

Egy Skorpiót segít kikapcsolni egy füstölőszett, vagy egy illatos gyertya, ami mellett meditálhat egy fárasztó nap után. Meglephetjük bármilyen filozofikus tanulmánnyal is, ami az élet nagy kérdéseire segít választ találni, vagy egy orvosi lexikonnal. Kedveli az üvegből készült használati és dísztárgyakat is, akár még egy akváriummal is meglephetjük. Bármilyen spirituális tanfomyamra is befizethetjük, ahol kiélheti a kiváló megérzéseit, de az olyan ezoterikus segédeszközöknek, mint az inga, a tarotkártya, vagy egy grafológiai könyv, is örülne.

Színe: szürke
Parfümtipp nőknek: Chanel Allure, Joop! Sensations
Parfümtipp férfiaknak: Gaultier Le Male, Salvador Dali pour Homme
Köve: karneol, helitróp, obszidián, malachit






Nyilas


Lojális, udvarias. Független egyéniség, aki szereti a kihívásokat. Nagyon jó humorérzékű. A problémákat szereti messzebbről megvizsgálni, minden aspektusból feltárni. Kedveli a természetet. Nyughatatlan, ezért sokszor utazik, sportol. Nagy az önbizalma, nem véletlenül, hiszen az akadályokat könnyedén veszi, és ha egy százalék esélyt is lát valamire, abba belevág. Mindig elköteleződik egy-egy ügy mellett. Fontos számára a hit.

Minek örülne a legjobban?

Mivel imád utazni, találjunk ki olyan meglepetést, amire külföldön is szüksége lehet: például egy márkás bőröndre, fényképezőgépre, férfiaknak akár egy bicskára is. Szereti az állatokat, ezért meglephetjük egy kölyökkutyával, egy cicával vagy bármilyen rágcsálóval. Ajándékozhatunk neki utazást is, ha pedig olvasnivalót keresünk számára, akkor filozófiával vagy távoli tájakkal kapcsolatban szerezzünk be valamit. Kedveli a dísztárgyakat is, ezek ábrázoljanak állatokat vagy embereket, de lehetnek nonfiguratívak is.

Színe: narancssárga
Parfümtipp nőknek: Chaenl Mademoiselle, Dior Hypnotic Poison
Parfümtipp férfiaknak: Lancome Miracle Homme, Rochas Lui
Köve: szodalit, onix, kalcedon, obszidián.










Itt választ kaphatsz arra, hogy mit ajándékozz a többi jegynek!


• Kos, Bika, Ikrek
• Rák, Oroszlán, Szűz
• Bak, Vízöntő, Halak

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top