Tuti Tippek

Ajándékozz horoszkóp szerint! (4.)

Nem mindig könnyû kitalálni, mivel lepjük meg szeretteinket, ezért most megpróbálunk segíteni. Családtagjaink, barátaink horoszkópja elárulja, mivel tudunk örömet szerezni nekik. Felsoroljuk legfõbb tulajdonságaikat, kedvenc színeiket, tárgyaikat, amelyek alapján könnyebb eldöntenünk, hogy mi kerüljön a karácsonyfa alá.





Bak

Bármire képesek, csakhogy céljaikat elérjék. Mindig hosszú távban gondolkodnak. Komoly emberek, csendességük kitartó előrenyomulást takar. Olykor kíméletlenül harcolnak céljaikért. Szívesen elmélkednek, szemlélődnek, lelkük mélyén gyakran bizonytalanság nyugszik. Szigorúak, állhatatosak, de megingathatatlan szívósságukkal és hitükkel mindig elérik, amit akarnak.

Minek örülne a legjobban?

Tervei lejegyzéséhez jól jöhet egy elegáns tollkészlet vagy egy határidőnapló. Egy sokzsebes táskának is biztosan hasznát venné, hogy ezernyi apróságát mindig magánál hordhassa. Örömet szerezhetünk neki bármilyen elegáns és értékálló tárggyal vagy lakberendezési kellékkel. Ezekből mindig a természetes anyagúakat keressük, mint a fa, kő, gyapjú vagy nád. Ékszerekből és ruhákból a klasszikusan elegánsat, a visszafogottat szereti. Leginkább az ezüst kiegészítőket kedveli.

Színe: fekete
Parfümtipp nőknek: Estée Lauder Cinnabar, Boucheron Initial
Parfümtipp férfiaknak: Yves Saint Laurent Kouros, Givenchy Yeryus
Köve: onix, rodonit, obszidián, macskaszem






Vízöntő


Örökös gondolkodó, haladó szellemiségű. Új tapasztalatok reményében szívesen cseréli fel a járt utat a járatlannal. Fittyet hány a konvenciókra, az előítéletekre és az elfogadott erkölcsi normákra. Szereti az emberiséggel kapcsolatos dolgokat, könnyen teremt kapcsolatot bárkivel. Eredeti jegy, mellette soha nem lehet unatkozni.

Minek örülne a legjobban?

Mosolyt csalhatunk az arcára egy internet-előfizetéssel, amivel hasznos információkat gyűjthet bármiről. Sőt, akár csetelhet is, hogy új arcokat ismerjen meg, mivel szereti maga körül a nagy társaságot. Koncertekre, kiállításokra is szívesen jár, a lényeg, hogy sok ember vegye körül. Kedveli az extravagáns dolgokat és a legújabb divatőrületeket. Úgyhogy ha valami modern darabot látsz a kirakatban, ami megbotránkoztató vagy különleges, legy az ruha, lakberendezési tárgy vagy ékszer, annak biztosan örülni fog. A dísztárgyak anyagát illetően fémből vagy kőből készültet válassz.

Színe: lila
Parfümtipp nőknek: Issey Miyake, Bulgari Blv
Parfümtipp férfiaknak: Marc O’Polo Pure Morning Man, Kenzo for Men
Köve: akvamarin, türkiz, sólyomszem






Halak


Álmodozó típusú, nehezen néz szembe a való világ problémáival. Gyakran hiszik róla, hogy gyámolításra szorul, de ez csak a látszat, határozottan halad a céljai felé. Közel állnak hozzá a művészetek, rendkívül nyitott mindenre, beleértve a misztikus dolgokat is. Képes a legjobb hangulatából mély depresszióba zuhanni. Szereti, ha titok lengi körül az életét.

Minek örülne a legjobban?

Mivel vonzódik a művészetekhez, megajándékozhatjuk koncert-, kiállítás- vagy színházjeggyel. Örülne kedvenc festője valamelyik reprodukciójának is, vagy egy képzőművészettel foglalkozó könyvnek. Nyugalmat árasztó lakberendezési tárgyakat is adhatunk neki, ilyen például egy szobai szökőkút, egy tavat, tengert, vagy hegyeket ábrázoló kép, de szívesen fogadna egy bonszaj fácskát is, amit kedvére formálha és gondozhat. Imádja a finom italokat, amelyek mellett kikapcsolódhat. Ha könyvet keresünk neki, a lélekkel és spirituális témával foglalkozókat válasszuk.

Színe: ibolyakék
Parfümtipp nőknek: Lancome Miracle, Gaultier Fragile
Parfümtipp férfiaknak: Jacomo de Jacomo, Aramis Havana
Köve: ametiszt, hematit, hegyikristály, krizolit










Itt választ kaphatsz arra, hogy mit ajándékozz a többi jegynek!


• Kos, Bika, Ikrek
• Rák, Oroszlán, Szűz
• Mérleg, Skorpió, Nyilas

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top