Tuti Tippek

Hogyan küldjünk angyali segítséget másoknak?

Az angyalok csodálatos lények, akik velünk vannak akkor is, ha hiszünk bennük, és akkor is, ha nem. Egyre többen képesek érzékelni a jelenlétüket. Sok ember fordul hozzájuk segítségért és vezetésért.

Az angyaloknak nincs nemük. Az angyalok androgének. Vannak férfi- és vannak női tulajdonságaik is. Megjelenésük többnyire az egyéntől függ, vagyis mindig attól a személytől és az ő „elvárásaitól”, aki éppen hozzájuk fordul. Képesek olyan formában megjelenni, amely az adott embernek a legmegfelelőbb. Szép, szelíd, szeretetteljes alakot vesznek fel, mert nem céljuk, hogy megijesszenek bennünket. Ezért is van, hogy a régi festményeken és különféle műalkotásokon is mindig szépnek ábrázolják őket akár női, akár duci gyermek formájukban.

Az angyalok végtelenül intelligens és szeretetteljes lények, akik szívesen sietnek a segítségünkre bármikor, ha kérjük őket. Kérés nélkül nem segíthetnek, csak ha életveszélyben vagyunk.

Számukra természetes, hogy segítenek, amennyiben hozzájuk fordulunk, mivel végtelen szeretettel viszonyulnak hozzánk, emberekhez. Nehéz leírni vagy pontosan érteni, hogy milyen is az ő szeretetük, hisz annyira szeretnek minket, hogy engednek szenvedni, kínlódni is addig, míg felfedezzük őket, és a lehetőséget, amelyet az ő csodálatos jelenlétük rejt. Maga a csoda, hogy mi mindenben tudnak az érdekünkben közbenjárni!

Az univerzum úgy működik, hogy bármilyen információra vagy bármilyen útmutatásra van szükségünk, azt megkapjuk. Ez még hatékonyabban működhet, ha az angyalok segítségét is igénybe vesszük. A jó hír, hogy nemcsak saját magunk számára kérhetünk tőlük támogatást különböző ügyekben, hanem küldhetünk másoknak is „angyali üdvözletet”, vagyis angyali segítséget.
Azt tudnunk kell, hogy kérhetünk és küldhetünk szerelmünknek, gyermekeinknek, szüleinknek, testvéreinknek vagy barátainknak „angyali üdvözletet”, de az csak akkor teljesülhet, ha megegyezik a Legmagasabb Akarattal! Vagyis nem tudunk beleavatkozni a másik sorsába, még angyali segítséggel sem! Ugyanakkor az angyalok értik a legjobban, hogy az, akit szeretünk, milyen fontos a számunkra, mennyire aggódunk érte olykor, mennyire szeretnénk segíteni neki, és mennyire szeretnénk boldognak látni őt. Ezért biztosak lehetünk abban, hogy az angyalok mindent meg fognak tenni, hogy a szerettünket segítsék.

Lássuk, hogy néhány témában hogyan érdemes „angyali üdvözletet” küldeni. A személy nevét minden esetben be kell majd helyettesíteni, hogy a „címzés” pontos legyen. Ez azért fontos, mert félreérthető megnevezés esetén nem ér célba a segítség!

Betegség esetén, gyógyulást kérve:

„Angyalok, kérlek Titeket, hogy …-nak a gyógyulását segítsétek! Tudom, hogy betegsége elvehetetlenül az övé, és hogy csak akkor fog meggyógyulni, ha készen áll rá. Ezért tisztelettel és szeretettel arra kérlek Titeket, hogy segítsétek őt abban, hogy elengedje a betegségét, és mielőbb teljesen meggyógyuljon! Segítsetek neki, hogy visszanyerje az egészségét! Hálásan köszönöm a közbenjárásotokat!”

Egészségmegőrzés esetén:

„Angyalok, tisztelettel és szeretettel kérlek Titeket, hogy segítsetek … egészségét megőrizni! Vigyázzatok rá mindenhol, közlekedés közben is! Óvjátok őt minden bajtól, betegségtől, sérüléstől, balesettől! Vigyáznék én rá, de nem lehetek vele egész nap. Ti viszont megtehetitek, hogy vigyázzátok minden lépését. Kérlek, tegyétek ezt! Nagyon köszönöm a segítségeteket!”

Vizsga, felvételi, nagyobb teljesítmény, siker elérése esetén:

„Angyalok, kérlek Titeket, segítsetek …-nak! Fontos és nehéz feladat előtt áll. Tudom, hogy a siker nagyrészt őrajta múlik. Azt kérem Tőletek, hogy tegyetek mindent, amit tudtok, hogy ezt az akadályt a lehető legjobban vegye! Segítsetek neki abban is, hogy észrevegye és tudja használni a kedvező alkalmakat is! Kérlek Titeket, mutassátok meg neki, hogy mi a legjobb megoldás ebben a helyzetben! Köszönöm szépen a segítségeteket!”

Boldogság megtalálása esetén:

„Angyalok, tisztelettel és szeretettel kérlek Titeket, segítsetek …-nak, hogy megtalálja a boldogságot! Tudom, hogy a nehézségek és a küzdelmek az ő érdekét szolgálják. Elfogadom, hogy csak akkor érheti el a boldogságot, ha megérdemli. Kérlek Titeket, hogy segítsétek őt a boldogság mielőbbi megtalálásában! Hálásan köszönöm a támogatásotokat az ő nevében is.”

Anyagi helyzet, jólét megteremtése esetén:

„Angyalok, kérlek Titeket, hogy segítsetek …-nak, hogy anyagilag rendeződjön az élete. Tudom, hogy ezért neki is tennie kell. Ezért kérlek Titeket, hogy mutassátok meg neki a legjobb lehetőségeket, és támogassátok az anyagi jólét és biztonság megteremtésében! Hiszem, hogy a Ti szeretetteljes közbenjárásotokkal megnyugtatóan és mielőbb rendbe jön az élete. Nagyon köszönöm a segítségeteket!”

Utazás esetén:

„Angyalok, kérlek Titeket, hogy …-ra vigyázzatok az utazás során! Tudom, hogy neki is vigyáznia kell önmagára, de sokkal nyugodtabb vagyok, ha számíthatok Rátok is. Kérlek Titeket, minden lépését óvjátok, tartsátok tőle távol a betegségeket, a sérüléseket! Vigyázzatok testi épségére, csomagjaira, és mindenre, ami számára fontos az útja során! Bízom benne, hogy a közbenjárásotokkal épen és egészségesen tér vissza az utazásból! Hálásan köszönöm a segítségeteket!”

Szerelem, párkapcsolati témában:

„Angyalok, kérlek Titeket, hogy …-t támogassátok a párja megtalálásában! Segítsétek őt, hogy rátaláljon a szerelem! Tudom, hogy ezért neki is tennie kell. Arra kérlek Titeket, hogy mutassátok meg neki azt a hozzáállást, amellyel elérheti a vágyott harmóniát a párkapcsolatban! Vezessétek rá őt arra, hogy mit tegyen, hogy mielőbb megtalálja és meg is tartsa a párját! Biztos vagyok benne, hogy ő maga is minden tőle telhetőt megtesz, de nyugodtabb vagyok, ha Ti is támogatjátok ebben őt. Nagyon köszönöm a segítségeteket!”      

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top