Tuti Tippek

November 25.

Ma születtél? Boldog születésnapot! Megmutatjuk milyen vagy! Vagy olvasd milyen a mai szülinapos szerelmed, barátod, főnököd!

Látnoki képességekkel megáldott, gazdag lelki életet élő emberek, magasztos eszméket megfogalmazó, szentimentális álmodozók. Személyiségüket a filozofikus gondolkodásmód, a művészi temperamentum és amisztikusokra jellemző lelki elmélyültség páratlan elegye határozza meg. Rendkívül bölcsek, gazdag a fantáziájuk, és sokszor látnoki vagy telepatikus képességgel is rendelkeznek. Igazi emberbarátok, nagyon fogékonyakmások kívánságaira. Égnek a vágytól, hogy irányt mutassanak az embereknek, leghőbb vágyuk, hogy elvezessenek másokat a magasabb rendű értékek ösvényére.

A szerelemben annyi gyengédséggel képesek elhalmozni kedvesüket, hogy párjuk sokszor nem tud az övékéhez hasonló mély érzelmeket táplálni. Nagyon romantikusak, hajlamosak arra, hogy reménytelenül beleszeressenek egy eszményképbe. Ha azonban hús-vér partnerük nem felel meg az elképzelt ideálnak, teljesen összeomolhatnak.

 Jeles hagyományok:

A kínaiak ekkoriban tartják a Holdhoz kötődő aratóünnepüket, amikor holdsarlót és kisnyuszit mintázó apró süteményeket sütnek. A nyúlmotívum azért lényeges, mert a kínai mitológia szerint a Holdon élő nyúl az élet elixírjének a forrása.


Forrás
: Phyllis Vega: Mit árul el a születésnap? – Hajja & Fia Kiadó »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top