Tuti Tippek

Parfümök a fa alá – 3 stílus, 9 illat

Egy parfümmel minden nőnek könnyű örömet szerezni, bár nem olcsó mulatság. A megfelelő illat kiválasztása közel sem olyan nehéz, mint gondolnád!

Most nem fontos, hogy neked tetszik-e egy illat, vagy sem! Az a lényeg, hogy a parfüm kiválasztása közben mindvégig arra gondolj, akinek szánod az illatot, így biztosan személyre szóló lesz. Ha a kedvencével leped meg, akkor pillanatok alatt végzel, ám ellenkező esetben egy picit több időt kell szánnod a vásárlásra.

Idézd fel, hogy milyen jellegű az illat, amelyet érzel mellette elhaladva. Édes? Gyümölcsös? Fanyar? Citrusos? Ha ismered a fürdőszobáját, akkor sokat segíthetnek az ott látott piperecikkek. Akinek fontos a dizájn, az parfümben is szereti a különlegességeket, aki ultramodern fürdőben érzi jól magát, annak ne vegyél lágy illatot. Ha sok klasszikus márkát látsz a polcain, akkor egy „örök divat” parfüm biztosan jó választás. És mi van akkor, ha még soha nem jártál a lakásában, mégis meglepnéd egy illattal? Nos, ez sem probléma, egyszerűen idézd fel a stílusát! Persze hogy nőies, ez nem szempont, ám az igen, hogy sikkes vagy szexi, esetleg visszafogott. Még egy biztos tipp: parfümériába térj be, ha illatot keresel, és nyugodtan kérj segítséget az eladóktól, meg fogsz lepődni, hogy milyen jó javaslataik lesznek!

 Magabiztos és kifinomult

Neki biztosan van kosztümje, és ha az alakja lehetővé teszi, imádja a férfias jellegű nadrágkosztümöt is. Lehet, hogy csak kevés cipője és táskája van, de azok mind bőrből készült, finom darabok. Az ékszerei visszafogottak, imádja a gyöngyöt, no de csak szolidan, hiszen ő a megtestesült elegancia. Érzéki, ám cseppet sem frivol, vidám, de még véletlenül sem közönséges.

Mi sem jellemzőbb, hogy a neki kedves illatok üvegei is letisztultak, és bár lehetnek modernek, mégis mindig felfedezünk rajtuk valami klasszikus jegyet.

A La Prairie új, Life Threads illattrilógiájának Silver névre keresztelt tagja a márkához hűen igazi különlegesség. Titokzatos virágos-fás illat, amelyet a kezdeti friss citrusos jegyek után a tubarózsa, a spanyol paprika (pimento), az indiai jázmin, a narancsvirág és az ilang-ilang együttese tesz elbűvölővé.

50 ml, 27 400 Ft
La Prairie Life Threads Silver
50 ml, 27 400 Ft

Jil Sander ruháit a pontos szabászat, az időtálló anyagok jellemzik, persze teljesen modern megközelítésben. Pont ilyen a gyönyörű tiszta üvegbe zárt új parfümje, a Jil is. A virágos-ámbrás parfüm szívében éppúgy helyet kap a nőies gyöngyvirág, mint a fenséges írisz és az érzéki vaníliavirág.

30 ml, 13 900 Ft
Jil Sander
30 ml, 13 900 Ft

Ne csak folyadékra gondolj, ha parfümről van szó! A krémparfümök lágyan egybeolvadnak a bőrrel, nem tartalmaznak alkoholt, a legkisebb táskában is elférnek, és még a repülőre is gond nélkül felvihetők. A tradicionális olasz márka, az Acca Kappa Rosa krémparfümjének eleganciája egyszerűen lenyűgöző. A csodás, fényesen ezüstös tégely finoman simul a tenyeredbe. Citrusos-virágos-fás parfüm: az ananász, a citrom, a rózsa, a geránium, a gyöngyvirág és a tealevelek a borostyánnal és a rózsafával diszkrét illattá olvadnak össze.

Acca Kappa
Acca Kappa
 Rejtélyes

Csupa meglepetés: egyik nap farmerben érzi jól magát, míg máskor testhez álló rucit vesz fel tűsarkúval, de – ha a kedve úgy hozza – jöhet a kis virágos ruci is. És az a döbbenetes, hogy mindegy, miben van, nem lehet nem észrevenni. Mindenkit figyelmesen meghallgat, de ő csak keveseknek nyílik meg. Képes bájosan csivitelni, ám a következő pillanatban kőkeményen megvédi az érdekeit. Egy biztos: soha nem uralkodhat fölötte senki.

Celine Dion új illata, a gyümölcsös-virágos Chic híján van a mesterkéltségnek, kiegyensúlyozott, egyszerre fedezed fel benne a játékosságot (görögdinnyeakkord a fejillatban) és a kifinomultságot (vizes gardénia a szívjegyek között). Friss és légies.

Celine Dion Chic, 30 ml, 6 599 Ft
Celine Dion Chic
EDT, 30 ml, 6599 Ft

Ha fiatal, mégis határozott, bájos, de elszánt lánynak keresel illatot, akkor mindenképpen adj egy esélyt a minden szabályt megszegő, mégis harmonikusan finom Scarlettnek a Cachareltől. A virágos, gyümölcsös, mézes jegyek ártatlan és mégis szenvedélyes illatban egyesülnek.

Scarlett 35 ml edt ajándék testápolóval 9 900 FT
Scarlett
35 ml EDT ajándék testápolóval – 9900 Ft

Az Escada Desire Me a virágos-gyümölcsös jegyek mellett kávéval és csokoládéval kényeztet. A csomagoláson ötvöződő fényes fekete és ragyogó arany pont olyan tündöklő, mint Olivia Wild, aki az arcát adta hozzá. Felejthetetlen, elragadó illat igazi ínyenceknek!

Escada Desire Me edp, 30 ml, 12 490 Ft
Escada Desire Me
EDP, 30 ml, 12 490 Ft

 Érzéki és szexi

Vibrál körülötte a levegő. Ő biztosan tudja, hogy egy falatnyi fekete csipke is csodákra képes! Akár többtucatnyi cipője is lehet, melyeknek nagy része biztosan magas sarkú. Imádja az ékszereket, akár nemesfémből készültek, akár trendi bizsuk.

A remekbe szabott átlátszó üveg ezüst vállakat kapott, a határozott orientális illat egy picit könnyebb és egzotikusabb lett, ám az Euphoria eau de toilette változata biztosan ugyanakkora siker lesz, mint az eredeti Calvin Klein parfüm.

Calvin Klein edt 30 ml. 13 300 Ft
Calvin Klein
EDT, 30 ml, 13 300 Ft

Egyszerre hagyományos és rabul ejtően egyedi Kate Moss illata, a Vintage. Ha lehunyod a szemed, és beleszippantasz, könnyen egy igazi budoárban találod magad.  A virágos-gyümölcsös illatot a markáns rózsabors, az elragadó napraforgó és a meleg tonkabab elegyéből puha, meleg illat született.

Kate Moss Vintage edt 30 ml 6 599 Ft
Kate Moss Vintage
EDT, 30 ml, 6599 Ft

A virágos-orientális Chloé Intense olyan fenséges, mint egy telt virágú, hatalmas rózsacsokor. A piros bors és a tonkabab a rózsával ölelkezik ebben a parfümben, amelynek árnyalatnyi keleti hatást ad a szantálfa jelenléte. A fekete selyemszalag az üveg nyakán egyértelművé teszi, hogy ez az illat az éjszaka királynőinek fésülködőasztalára kívánkozik.

Chloé Intense edp 50 ml, 22 900 Ft
Chloé Intense
EDP, 50 ml, 22 900 Ft

Szépségcsomag a fa alá – 15 ellenállhatatlan ajándéktipp »
Ajándékozz élményt! – 7 különleges meglepetés a fa alatt »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top