Tuti Tippek

Sarah Jessica Parker undorodik a karácsonyi pénzszórástól

Szegényes karácsony vár a Szex és New York sztárjára, Sarah Jessica Parkerre. A kilátástalan nyomorban cseperedő színésznő gyermekkorának egyszerű, de tartalmas ünnepi szokásai szerint fog ünnepelni srácaival és férjével. Parker szerint itt az ideje, hogy a szenteste végre ne a pénzről, hanem a szeretetről szóljon.

Sarah Jessica Parker undorodik a karácsonyi pénzszórástólHangos magánéleti botrányai után végre teljes családi békében, három gyermekével és férjével, Matthew Broderickkel várja a közelgő ünnepet Sarah Jessica Parker. A Szex és New York színésznője ugyan többmilliós bevétellel zárta az évet, mégis arra készül, hogy szerényen, pazarló költekezés nélkül teremti meg otthonában a meghitt karácsonyi hangulatot.
Sarah gyermekkorában a legnagyobb szegénységben nőtt fel három édes- és négy féltestvérével. A szűkös lehetőségek miatt mindig kézzel készített ajándékokkal lepték meg egymást és szüleiket. A szenteste előtt együtt cipelték be ütött-kopott lakásukba a fenyőfát, amelyet az amerikai hagyományokkal ellentétben sosem díszítettek fel. Ám másnap, mikor reggel felkeltek, egy csodálatosan feldíszített, ragyogó fa várta őket.
„Iszonyatosan szegények voltunk, édesanyám azonban nagyon értett az ünnepi hangulathoz: sütiillat lengte be a házat, égtek a gyertyák, és mi erre az időre teljesen elfelejtettük a nyomort –
emlékezett vissza Sarah. – Gyerekkorunkban azt hittük, hogy a Mikulás díszít fel mindent, mire felkelünk. Csak később jöttem rá, hogy szegény anyukám egész éjjel ezen dolgozott” – mondta a US Weeklynek a színésznő, aki azt szeretné, ha idén szerényebb körülmények között, ám annál nagyobb szeretetben tölthetné az ünnepet férjével, Matthew Broderickkel, és a srácokkal, James Wilkie-vel, Marionnal és Tabithával.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top