Tuti Tippek

Nagy ünnepi horoszkóp – Így készüljenek a föld jegyűek!

A meghitt pillanatokat is megkeserítheti, hogy mindenki másképp készülődik. Valaki december elején már rohan fát venni, más pedig még az utolsó napon sem tudja, hogy mi lesz az ünnepi menü. Rendhagyó horoszkópunk segít felkészülni arra, hogy melyik jegytől mire számíthatunk.

Nagy ünnepi horoszkóp – Így készüljenek a föld jegyűek!Bika
A forma, az ízlés, díszítés és ajándékok nagymestere vagy. Ajándékaid célba találnak, kifogástalanok, vásárolni és ajándékozni is egyaránt szeretsz. Nem számít, ha sok idődet veszi igénybe a készülődés, amelyet mindig időben elkezdesz, legjobb formádat az ünnepi tevékenységek terén hozod. A menüötleteid pazarak, a karácsonyfa-díszítést nem érdemes másra bíznia a családodnak. Figyelj azonban oda, hogy nemcsak a felszín számít, ugyanis hajlamos vagy szeretteid irányában kevesebb figyelemmel lenni ilyenkor.

Nagy ünnepi horoszkóp – Így készüljenek a föld jegyűek!Szűz
Aprólékos karácsonyi játékos vagy. A tökéletes ajándékra utazol, ez pedig nem egyszerű feladat a túlkínálatban. Igyekszel spórolni, miközben igen hosszú a listád. Ez a maximalizmus rendesen lefáraszt karácsonyig. Érzékeny gyomrodra tekintettel iktass könnyebb ételeket is a menüsorba, az újhold és telihold időszaka pedig remek lehetőség egy pár léböjtnapra. Nem viseled az ízléstelen, kirívó és kihívó karácsonyi díszítést, szolid, hangulatos fára, díszekre vágysz.

Nagy ünnepi horoszkóp – Így készüljenek a föld jegyűek!Bak
Az év végén, születésnapod közeledtével sokszor merülnek fel benned önmarcangoló gondolatok, gyakran vagy elégedetlen magaddal. Pedig szorgalmasan végzed a teendőket, kitartóan járod a boltokat, hogy örömöt szerezz. Fegyelmezett vagy a lakásfelvirágoztatás és a faöltöztetés terén is. Már csak egy kis mosoly hiányzik: iktass be kényeztető masszázst is még az ünnepek előtt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top