Tuti Tippek

Nagy ünnepi horoszkóp – Így készüljenek a levegő jegyűek!

A meghitt pillanatokat is megkeserítheti, hogy mindenki másképp készülődik. Valaki december elején már rohan fát venni, más pedig még az utolsó napon sem tudja, hogy mi lesz az ünnepi menü. Rendhagyó horoszkópunk segít felkészülni arra, hogy melyik jegytől mire számíthatunk.

Nagy ünnepi horoszkóp – Így készüljenek a levegő jegyűek!Ikrek
Kapkodósra veszed a figurát. Ahelyett, hogy letudnál egy feladatot, és csak utána kezdenél új projektbe, csapongsz, több dolgot igyekszel egyszerre elvégezni, ettől teljesen bepörögsz. A megoldás: állíts össze listát, sorrenddel, és csak akkor indulj új beszerzésre, ha a megelőző rubrikát már kipipáltad. Ötletből nincs hiányod, ez az igazi fegyvered. Mivel a konyhában különösen nehéz kapkodva alkotni, az időigényes ételeket egyszerűen vedd meg.

Nagy ünnepi horoszkóp – Így készüljenek a levegő jegyűek!Mérleg
A döntésképtelenség nem könnyíti a karácsonyi vásárlást. Vigyél hát magaddal határozott, jó ízlésű ünnepimádó barátot (javasoljuk például a bikákat), majd ő segít eldönteni a mérleg nyelvét. Kifinomult az ízlésed, gyönyörű karácsonyi kreációkkal kápráztatod el ismerőseidet. A sütikre nagy hangsúlyt helyezel, mindig inkább a minőség, mint a mennyiség mozgat. 

Nagy ünnepi horoszkóp – Így készüljenek a levegő jegyűek!Vízöntő
Van mit tanulnod a hagyományokról, hisz sokkal inkább érdekel a jövő, mint akár a múlt vagy a jelen. Ha extrém, nem hétköznapi ajándékötletre van szükség, első helyen ajánlunk. Mivel a forma, a formalitás annyira nem hoz lázba, készülj idézetekkel, gondolatokkal, valamint áldozatkészen segíts a hozzávalók beszerzésében. Ünnepi asztalodon pedig senki ne lepődjön meg, ha más égtájakról talál rajta bármit is.
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top