Tuti Tippek

Nagy ünnepi horoszkóp – Így készüljenek a tüzes jegyek!

A meghitt pillanatokat is megkeserítheti, hogy mindenki másképp készülődik. Valaki december elején már rohan fát venni, más pedig még az utolsó napon sem tudja, hogy mi lesz az ünnepi menü. Rendhagyó horoszkópunk segít felkészülni arra, hogy melyik jegytől mire számíthatunk.

Nagy ünnepi horoszkóp - Így készüljenek a tüzes jegyek!Kos
Mindent azonnal és gyorsan szeretnél begyűjteni, elintézni. Dühbe gurulsz, ha nem jönnek be az általad elgondolt optimális megoldások. Az időhúzás, sorban állás elkedvetlenít. Ha előbb nekiindulsz a hadjáratnak, elmarad a szokásos karácsonyi fejfájás. A díszítés – legyen az lakás vagy fa – nem igazán köt le, felesleges erőltetned, ha így van, hisz van más a családban, aki örömmel megteszi helyetted. Ami az ünnepi ételeket illeti, gazdag húsos tálakban gondolkodsz.

Nagy ünnepi horoszkóp - Így készüljenek a tüzes jegyek!Oroszlán
A csillogás-villogás rajongójaként imádod, ha fényáradatban pompázik a város, a lakás. Nem tudsz ellenállni a mutatós ajándékoknak, gyakran esel túlzásokba a vásárlások során. Gálánsan ajándékozol, ha van miből. Így valójában nem lehet senkinek panasza rád karácsonykor. A túlzás nem áll tőled távol az étkek terén sem; hidd el, felesleges egész éttermi menüsorokra való élelmiszert begyűjtened. Ha ennyire szétfeszít az ünnepi energia, menj el futni esténként karácsonyi vásárok környékére.

Nagy ünnepi horoszkóp - Így készüljenek a tüzes jegyek!Nyilas
A december a te hónapod, egyben egyik kedvenc időszakod is. Sziporkázol, szárnyalsz, sokat foglalkozol a karácsonyhoz kapcsolódó filozófiai háttérrel, eszmeiséggel. Az ajándékvásárlásban ezért ennek a szellemiségnek szeretnél tárgyiasult formát adni. Evés-ivásban élen jársz, ezekhez külön ragaszkodsz is az ünnepek alatt. Ebben az időszakban különösen szívesen segítesz a rászorulókon.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top