Tuti Tippek

Demes Tomi csokitolvaj volt kiskorában

Az X-Faktor egyik döntősét, Demes Tamást a falánksága hozta kellemetlen helyzetbe a szeretet ünnepén. Testvérei viccelték meg az éj leple alatt.
„Kiskoromban rendszeresen
rájártam a szaloncukorra”

Tomi mindig részt vesz a karácsonyfa-díszítésben, és azt állítja, mindig nekik van a legszebb fájuk a környéken. „Nagyon édesszájú gyerek vagyok, és kiskoromban rendszeresen rájártam a szaloncukorra. Képes voltam még éjszaka is felkelni, és kiosonni a fához és csokit lopni” – meséli Tomi. Egy ilyen akció közben lábujjhegyen közelítette meg a célpontot, és nagy gonddal csomagolta ki a papírból az édességet. „A sötétben, ahogy a számhoz emeltem, akkor vettem észre, hogy valójában egy vattapamacsot készülök felfalni. Az történt ugyanis, hogy a testvéremék figyelmesek lettek rá, hogy rohamosan fogy a szaloncukor a fáról, és ezzel akartak megleckéztetni. Hát sikerült is nekik, mert soha többé nem lopkodtam a fáról a csokikat.” A karácsonyfát azonban a mai napig ő díszíti a családi házban. Így néhány szaloncukor egyáltalán nem is kerül fel az ágra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top