Tuti Tippek

Karl, a modelljeid túl kövérek!

Táncoló adventi naptár, magyar sütiblog és más érdekességek adventi webes ajánlónkban.

Adventi táncnaptár
Kedvenc adventi naptárunk idén nem a csokoládés. A The Art of Dancing oldalon két profi táncos huszonnégy napon át különböző táncstílusokkal szórakoztatja a népet. Érdemes megnézni a tavalyi naptárukat is.

Majd a haverok összedobják
Ezernyi haszontalan semmiség helyett gyakran sokkal inkább vágyunk egyetlen, értékesebb ajándékra. Ez adta a GiftSimple ötletét, amely egy facebookos alkalmazás. Segítségével az ismerősök könnyen megszervezhetik a pénz összegyűjtését az ünnepelt kívánságlistáján szereplő ajándékhoz.

Sütizzetek!
Öt párizsi napja során kilenc cukrászdát tesztelt le legújabb kedvenc gasztroblogunk, a „Let them eat cake” she said szerzője és még milyeneket! Értő kóstolás, szép fotók és érdekes úti beszámoló jellemzi franciaországi posztját – nem árt tudni, hogy van élet a lúdlábtortán túl is.

Kell Vágási Feri-s póló?
Megtaláltuk az ideális karácsonyi meglepetést, amivel senki se számol. Ki ne vágna hátast, ha a csomagolópapírok közül Böhm bácsi, Sümeghy vagy Vágási Feri nézne vissza rá? Egy eredeti pólóboltban minden lehetséges.

A folytatásér kattints ide!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top