Tuti Tippek

Mit nézzetek télen? Segítünk!

A téli esték egyik családi slágerprogramja az otthoni filmnézés. A konkrét film kiválasztása azonban sokszor vezet vitához. Nálatok is? Pedig van megoldás!

Mindenki mást akar: míg téged a romantika éltet, a párod a történelmi vagy akciófilmekre szavaz. A gyereket pedig csak az igazán neki való filmek elé ültetnéd. A T-Home Videotékában több száz film közül válogathattok, mindenféle műfajból. A moziélmény gombnyomásra érkezik, ráadásul akkor, amikor csak akarjátok. Jó lenne belekóstolni a Videotéka kínálatába?

Most remek lehetőség nyílik rá, mert az új hűségidős IPTV-előfizetések mellé a T-Home 7 sikerfilmmel kedveskedik.

Mit nézzetek télen? Segítünk!A király beszéde

Miért lehet téli kedvenc?

Mert ha nem láttátok Tom Hooper rendező több Oscar-díjas alkotását, itt a remek alkalom, hogy bepótoljátok. Mert ha Colin Firth-öt a Bridget Jones vagy az Igazából szerelem mozikból ismerted, meg fogsz lepődni. És mert rendhagyó történelemórának sem utolsó.

Alkonyat sorozat (Alkonyat, Alkonyat – Újhold, Alkonyat – Napfogyatkozás)

Miért lehet téli kedvenc?

Ha „vérbeli” vámpírrajongó vagy, akkor nem kell megindokolnunk, miért lehetnek a Stephanie Meyer regényeiből készült vámpírfilmek téli favoritjaid. Ha még nem kapott el a láz, akkor elég ok lehet, hogy végre szót érthetsz Alkonyat-mániás ismerőseiddel.

Férfit látok álmaidban

Miért lehet téli kedvenc?

Mert a rendező és író Woody Allen. Mert az operatőr Zsigmond Vilmos. Mert a főszereplők Sir Anthony Hopkins, Antonio Banderas, Josh Brolin, Pauline Collins és Naomi Watts. És mert olyan fiatalok is szerepet kaptak benne, mint Gemma Jones vagy Freida Pinto.

Mit nézzetek télen? Segítünk!Step Up 3

Miért lehet téli kedvenc?

Mert ha 107 percen át utcai táncosokat nézel, edzés nélkül is megemelkedik a pulzusszámod. Mert ha ettől a filmtől nem lesz kedved felállni a fotelből és táncra perdülni, akkor semmitől sem.

Arthur és a villangók

Miért lehet téli kedvenc?

Mert a gyerekeket lenyűgözi a bátor kisfiú, Arthur története. Mert a felnőtteket az nyűgözi le, ahogyan Luc Besson az élőszereplős filmet és animációt elegyíti. Mert MESE, csupa nagybetűvel.

Megnéznéd a filmeket? Ismerd meg a T-Home ünnepi ajánlatát!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top